Domace taktory na cesty-legalne
Re: Domace taktory na cesty-legalne
Chlapci, toľko budete do toho rýpať, že ten zákon zrušia. Lebo niektorí plocajti prihlásia aj sériový traktor, niektorí ako tu bolo spomínané prihlásili aj V3Sku a to je podľa mňa už prúser pre policajta aj vlastníka. Poprihlasujú hocičo. Ak keď sa niečo stane na ceste s vozidlami s C značkami a bude to časté, tak potom nás ozaj budú hnať s tými C značkami na SKT a kto zase zarobí? Áno štát, a kto to zaplatí? Jasné že my. Tak by som to moc nezneužíval a moc do toho nevrtal. Ak ti to prihlásia ako traktor tak je nad slnko jasné, že T. Zetor 2011 je tiež od výroby ako traktor, tak neviem čo tu riešite. Buďme radi, že nás pustili na III. cesty. A ak niekomu nedajú výnimku, tak holt nedá sa svietiť. Potom už len stroj s normálnym EČ.
- fabikmiroslav
Peter STK na to nespravia nemaju normu a pokial by aj, tak potom C značky su zbytočne .Museli by všetky doma robene traktory prejst cez vyskumny ustav dopravny a na zaklade ich rozhodnutia ti vystavia technicky preukaz a nie zdrap papiera ako mame teraz , neviem presne ale museli by zmenit zakon čislo 724 alebo nejaky podobny tam je to všetko do podrobna rozpisane .Behal som okolo toho už davnejšie len som sa stretol s dost velkou neochotou uradnikov tak som sa na to vykašlal
Dobre už bolo
Normu na STK nemajú ani na 25ky, pozrú či ti to bliká, svieti a vyskúšajú brzdy, spravia emisnú.... Veď vieš ako je to s prívesnými vozíkmi za auto. Skontroluje svetlá, pneumatiky, či máš zásterky, odrazky VINko a cvakáš €. Ja sa držím hesla, ak nevedia na DI tak obyčajný príslušník to nebude vedieť vôbec. A keby niečo, treba sa vyhovoriť.... veď na DI povedali..... A ak bude značka tak nebudú ani rýpať do majiteľa (ale nájde sa aj výnimka).
- Bronťo
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak Peter768 moja reč je tu o tom tolko dohad a špekulaciji že to neni možne, Možeme byt radi že nam neco take povolili a čim viac sa bude doteho rýpat tym skur to zruša a najviac ma vytačaju ty čo si nevedia prečitat nejaky zakon napr je tam jasne že 33e na 3roky ale hlavne nejdu sa opitat na ich DI len tu špekuluju a balamuta druhych
Ale ano z vodičakama najprv hovorili B alebo T, a tet? ale ked mam doma traktor som traktorista mal by som mat vodičak T ale som zvedavy na toho z PV3s či mu stači B alebo T a to si možem na C prihlasit aj kamion a bavorak ked snim jazdim na koprivu Ale ano maju v tom sami policajti bordel mali by sa ujednotit pravydla a napisat jasne tu vyhlašku.
A ano Peter768 ja si dobre pametam čo my policajt na DI povedal viem i jeho meno a v pripade nejasnosti pri cestnej kontrole to riešim cez konkretne osoby , napr riešil som vlečku ktoru taha traktor z normalnyma spz bolo my povedane poistka je dobrovolna (ale mam ju( ale dalej ked som žiadal o vynimku na 2 triedu povedal že vlečka tahana za takymto z traktorom z spz klasika žiadnu vynimku nepotrebuje že vlek sa može uživat ako vlek z normalnyma spz.
Ale ano z vodičakama najprv hovorili B alebo T, a tet? ale ked mam doma traktor som traktorista mal by som mat vodičak T ale som zvedavy na toho z PV3s či mu stači B alebo T a to si možem na C prihlasit aj kamion a bavorak ked snim jazdim na koprivu Ale ano maju v tom sami policajti bordel mali by sa ujednotit pravydla a napisat jasne tu vyhlašku.
A ano Peter768 ja si dobre pametam čo my policajt na DI povedal viem i jeho meno a v pripade nejasnosti pri cestnej kontrole to riešim cez konkretne osoby , napr riešil som vlečku ktoru taha traktor z normalnyma spz bolo my povedane poistka je dobrovolna (ale mam ju( ale dalej ked som žiadal o vynimku na 2 triedu povedal že vlečka tahana za takymto z traktorom z spz klasika žiadnu vynimku nepotrebuje že vlek sa može uživat ako vlek z normalnyma spz.
Peter768 píše:Chlapci, toľko budete do toho rýpať, že ten zákon zrušia. Lebo niektorí plocajti prihlásia aj sériový traktor, niektorí ako tu bolo spomínané prihlásili aj V3Sku a to je podľa mňa už prúser pre policajta aj vlastníka. Poprihlasujú hocičo. Ak keď sa niečo stane na ceste s vozidlami s C značkami a bude to časté, tak potom nás ozaj budú hnať s tými C značkami na SKT a kto zase zarobí? Áno štát, a kto to zaplatí? Jasné že my. Tak by som to moc nezneužíval a moc do toho nevrtal. Ak ti to prihlásia ako traktor tak je nad slnko jasné, že T. Zetor 2011 je tiež od výroby ako traktor, tak neviem čo tu riešite. Buďme radi, že nás pustili na III. cesty. A ak niekomu nedajú výnimku, tak holt nedá sa svietiť. Potom už len stroj s normálnym EČ.
Souhlas proto mi příjde zcela scestné nadávat na stát,jako někteří tu hned nadávají.Nikdo nemoch tušut že občané nepochopí že na traktor jakýkoliv musí být T,což oni považovali za samozdřejmé.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Myslíš bezdomovce?? ty žijí tak že tak chtějí.fabikmiroslav píše:Nevieš tak porozmyšlaj skus sa opytat tych ktori žiju na hranici chudobysychrovak píše:Pánové a neměli by jste nadávat na předkladatele zákona???Ten to měl dovézt k dokonalosti............
Je jednofuché nadávat na stát a v čem byli zlatí komunisti to fakt nevím.
Buďte rádi že Váým to schválili a teď budou odstanovat ,,dětské" nemoci a dovedou to k dokonalosti.
A nevidím nic špatného na tom že chtějí T.
Pokud u nás někdo v ČR žije na hranici chudoby má právo na příspěvek na bydlení,živobytí a odpuštěné poplatky za léky,doktora atd.......bohužel to využívají jen cikáni.
Jak je to u Vás nevím ale pár známých kolem Blavy a Košic znám a to co tu předhazuješ ty nikdy neříkali.Doufám že na hranici chudoby nežiješ ty.
Pokud by si se zajímal třeba o poplatky za přihlášení,prodej aut,pořadníky za komunistů,tak by jsi zjistil,že musel,i šáhnout lidi hlouběji do kapes.
Mě nevadí že jsi třeba levicově založený ale to že mluvíš s cesty.Jinak nic ve zlém.Pěkný den a veř tomu že by ti soudruzi ten samoděl n a silnici nepovolili a závistivý soused by na tebe poslal policajty
schyrovak aky si ty mudri a dokazes o kazdej teme mluvit odvecy skoda ze to nikoho nezaujima teda aspon mna nie a koli tebe a tvojim nazorom ma tema uplne iny charakter a o 15 stranok viac
reagoval som na toto :dzango píše:chalan ty si precitaj dozadu par prispevkov! pzp ta vinde na 40-50 euro normalka. a keby nahodov mne odpovedal daky policajt za otazku neviem. hned si od nehozdidam aby mi poslal nadrideneho. su to darmozraci a ked tahaju peniaze od ludi nech daco vedia!! nezaujimalo by ma to tak by som sa snimy tam zvadil len tak by sa ludia pozerali
DODOTRAK píše:dnes som zjednal poistenie na doma robený traktor v kooperative za 22,95 € na rok žiadosť vypísana traktor odfotený ešte kúpiť kolky a môžem frčať na policiu prihlásiť a čakať na rozhodnutie majú na to 30 dní.
Pisal som ze tam mam 20ku motor,nie cely traktor ... iba motor ... preto neviem aky na to treba vodicak ... hlavne mi ide o tu vynimku kedze potrebujem prejst po ceste 1. triedy cca 3km ...Peter768 píše:Chlapci, toľko budete do toho rýpať, že ten zákon zrušia. Lebo niektorí plocajti prihlásia aj sériový traktor, niektorí ako tu bolo spomínané prihlásili aj V3Sku a to je podľa mňa už prúser pre policajta aj vlastníka. Poprihlasujú hocičo. Ak keď sa niečo stane na ceste s vozidlami s C značkami a bude to časté, tak potom nás ozaj budú hnať s tými C značkami na SKT a kto zase zarobí? Áno štát, a kto to zaplatí? Jasné že my. Tak by som to moc nezneužíval a moc do toho nevrtal. Ak ti to prihlásia ako traktor tak je nad slnko jasné, že T. Zetor 2011 je tiež od výroby ako traktor, tak neviem čo tu riešite. Buďme radi, že nás pustili na III. cesty. A ak niekomu nedajú výnimku, tak holt nedá sa svietiť. Potom už len stroj s normálnym EČ.
ZKL Zetor 8011 (1974)
Praga V3S M2
Praga V3S M2
ford109 píše:reagoval som na toto :dzango píše:chalan ty si precitaj dozadu par prispevkov! pzp ta vinde na 40-50 euro normalka. a keby nahodov mne odpovedal daky policajt za otazku neviem. hned si od nehozdidam aby mi poslal nadrideneho. su to darmozraci a ked tahaju peniaze od ludi nech daco vedia!! nezaujimalo by ma to tak by som sa snimy tam zvadil len tak by sa ludia pozeraliDODOTRAK píše:dnes som zjednal poistenie na doma robený traktor v kooperative za 22,95 € na rok žiadosť vypísana traktor odfotený ešte kúpiť kolky a môžem frčať na policiu prihlásiť a čakať na rozhodnutie majú na to 30 dní.
Pisal som ze tam mam 20ku motor,nie cely traktor ... iba motor ... preto neviem aky na to treba vodicak ... hlavne mi ide o tu vynimku kedze potrebujem prejst po ceste 1. triedy cca 3km ...Peter768 píše:Chlapci, toľko budete do toho rýpať, že ten zákon zrušia. Lebo niektorí plocajti prihlásia aj sériový traktor, niektorí ako tu bolo spomínané prihlásili aj V3Sku a to je podľa mňa už prúser pre policajta aj vlastníka. Poprihlasujú hocičo. Ak keď sa niečo stane na ceste s vozidlami s C značkami a bude to časté, tak potom nás ozaj budú hnať s tými C značkami na SKT a kto zase zarobí? Áno štát, a kto to zaplatí? Jasné že my. Tak by som to moc nezneužíval a moc do toho nevrtal. Ak ti to prihlásia ako traktor tak je nad slnko jasné, že T. Zetor 2011 je tiež od výroby ako traktor, tak neviem čo tu riešite. Buďme radi, že nás pustili na III. cesty. A ak niekomu nedajú výnimku, tak holt nedá sa svietiť. Potom už len stroj s normálnym EČ.
ohladom tej vinimky je to tak ze dostat ju mozes ale na policii ti povedia co ten troaktor musi splnat aby dostal tu vynimku.
dzango píše:ford109 píše:reagoval som na toto :dzango píše:chalan ty si precitaj dozadu par prispevkov! pzp ta vinde na 40-50 euro normalka. a keby nahodov mne odpovedal daky policajt za otazku neviem. hned si od nehozdidam aby mi poslal nadrideneho. su to darmozraci a ked tahaju peniaze od ludi nech daco vedia!! nezaujimalo by ma to tak by som sa snimy tam zvadil len tak by sa ludia pozeraliDODOTRAK píše:dnes som zjednal poistenie na doma robený traktor v kooperative za 22,95 € na rok žiadosť vypísana traktor odfotený ešte kúpiť kolky a môžem frčať na policiu prihlásiť a čakať na rozhodnutie majú na to 30 dní.
ohladom tej vinimky je to tak ze dostat ju mozes ale na policii ti povedia co ten troaktor musi splnat aby dostal tu vynimku.
Presne to som sa pytal policajta na DI co mi dal papiere. A on ze to mi mozu aj nemusia schvalit ale ake musi splnat podmienky netusi ... ta ci pana,to na tomto slovensku nieje nikto kto pozna jasnu odpoved? prihlasim traktor a espezetku si dam na stenu lebo mi bude na nic ?
akoze nehovorim nic zle na vas tu diskutujucich,len poukazujem na "vyskolenost" nasich verejnych cinitelov ...
a kto vlastne schvaluje tu vynimku ? lebo na nete som nasiel len ze dopravny inzinier obvodneho uradu ... a kde pytat nejaky papier na vyplnenie alebo co netusim...
ZKL Zetor 8011 (1974)
Praga V3S M2
Praga V3S M2
Dzango : tady je to o diskusi........jenom ti celou dobu to zlechčuješ a pak když příjdou problémy,tak se hned nadává na stát........to mi příjde trochu ujeté.
Pak se tu někdo ohání termínem ,,na pokraji chudoby" asi nevíte co to znamená.
Pak se tu někdo ohání termínem ,,na pokraji chudoby" asi nevíte co to znamená.
nie mi nevieme co je chudoba hned po tom ako pri rozpade ceskoslovenska nam cesi vzali celu strojarinu! vsak ano! a potom aj posledne zbytky rozpredala nasa slavna vlada a na to ja nadavam ako v kazom prispevku! jedna sa mi len o to aby si diskutoval k teme a nie o problemoch ktore mas na srdiecku
-
to sa vám jasá kd som vám to vybavil. No okrem mňa nik ústa neotvoril.peter bendr píše:no krasa takto niak som si to predstavoval ešte že aspon niako na nas mysli ta vlada a dostane sa do štatnej ksi kopec penazi naviac i ked je velmi diskutabilne ako skončia
Takže včera som bol požiadať číslo na moju Tatru 805, žiadny problém. Bol tam aj kamarát, žiadal na V3S, tiež mu dali bez problémov.
Tak to je super,to by nás víc zajímalo i u nás a kšeftaři s papírama by měli šmitec.Jando píše:Takže včera som bol požiadať číslo na moju Tatru 805, žiadny problém. Bol tam aj kamarát, žiadal na V3S, tiež mu dali bez problémov.