Traktor M25

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
Tom-Tom

Re: Traktor M25

#151 Nový příspěvek od Tom-Tom »

Tie ramená sú z obyčajnej ocele hr.15 mm.Zatial som ich nechal také dlhšie, ale základ je že je z čoho rezať... :smich: To som si myslel, že si na to zvyknem ale akosi sa stále nedá.Snažím sa opierať si nohu o jokel, ktorý je tam ale stále sa mi to akosi nedarí.Týmto by som chcel poprosiť pánov cestárou aby tie cesty opravovali nie iba s lopatou... :zly: :smich: lebo niesom si moc istý či idem po ceste alebo po poli.

Tom-Tom

#152 Nový příspěvek od Tom-Tom »

Zdravím páni, chcel by som vás poprosiť o radu. Nevypína mi štartér a zostáva mi stále v zábere aj keď naskočí motor.Či by mi pomohlo ho dať zgenerálkovať, alebo by som mal urobiť niečo iné aby mi to prestalo a konečne som mohol dopojiť celú elektriku.Inak som si bol dnes pre pre výnimku na prejazd po ceste 1 triedy.Takže môžem konečne jazdiť v nedelu do kostola ... :D

ares

#153 Nový příspěvek od ares »

Měl jsem stejný problém. u mě to dálo že někdo přetáhnul matku na plusu a tím to prasklo a občas po otočilo a tím starter stále startoval. výměnil jsem cívku a good

Tom-Tom

#154 Nový příspěvek od Tom-Tom »

Zdraví páni,

dnes sme sa pokúšali niečo robiť. Vyvážali sme zvyšnú zem po výkope kanalizácie.Prikladám pracovné foto: :vysmech: ObrázekObrázekObrázek a ešte som nahral aj video ale prepáčte mi kvalitu bol po ruke iba mobil. https://www.youtube.com/watch?v=rTX0pIm ... e=youtu.be

Tom-Tom

#155 Nový příspěvek od Tom-Tom »

Pridávam fotky za posledné dva týždne.Nemal som moc času tak som toho moc nestihol... pribudli mi nové zásterky a prerábal som dlžku ramien(skracoval)Obrázek
pripevnil expanznú nádrž na vodu a urobil som rysku na nádrži na naftu Obrázek pribudla nádrž na hydraulickú kvapalinu ešte mi chýbajú hadice dopojiť ale trochu som si zavaril s priestorom ale malo by to LTT (len tak tak) výzť.Obrázek a nakoniec krytka na kardan Obrázek lebo som sa už pár krát pristihol že mám nohy nebezpečne blízko keď jazdím na traktore.

jara1303

#156 Nový příspěvek od jara1303 »

Hoj kamošu, :friends:
ten znamenáček na stav paliva se mě zdá povědomí 8) 8) !!

Obrázek

Obrázek Obrázek

J

Tom-Tom

#157 Nový příspěvek od Tom-Tom »

:friends: až na to že ja som ho od teba neskopíroval... :D :D :D Len si budem musieť spraviť asi najaký zákryt na tu trubičku alebo budem musieť dávať bacha.To znamená jazdiť triezvy :vysmech: :vysmech: :vysmech: inak som zháňal taký istý ako máš ty na druhej strane na hydraulickej nádrži ale nemohol som sa k takému dopátrať. Veľká škoda :vztek:

Marián

#158 Nový příspěvek od Marián »

Cau Tomas, tak ako si dorazil domov? Zena nebola moc nahnevana? Alebo si radsej isiel rovno do garaze k traktoru? :)

Tom-Tom

#159 Nový příspěvek od Tom-Tom »

Žena bola v pohode.Dorazil som za hodinu a pol pred Čadcu a len 20min som čakal kým prejdem tunel a mesto.Ja by som za ten nápad spraviť malý obchvat Čadce niekoho niekam poslal :zly: .K traktoru sa nedostanem skorej ako cez výkend a to aj pochybujem lebo už sú iné plány.Aj tak si chcem nechať spraviť hydraulické hadice a pozapájať to.Som veľmi zvedavý ako to bude fungovať.Ďakujem za náučný výklad a rady bolo to veľmi zaujímavé.

Tom-Tom

#160 Nový příspěvek od Tom-Tom »

Zdravím chlapi, chcel by som vás poprosiť, niekde na fóre som našiel závislosti pluhu pri oraní ako by to malo byť aby pluh nezaťahoval pri oraní buď do jednej strany alebo do druhej.Chystám sa spraviť tretí bod ale neviem v jakej výške ho mám navariť aby to bolo dobre.Bude tam síce štelovanie (viac polôh) ale aj tak.Skúsenosti sú len skúsenosti.Ďakujem za odpovede a rady Tomáš

Tom-Tom

#161 Nový příspěvek od Tom-Tom »

Páni prajem príjemné prežitie vianočných sviatkov... :vanoce:

Marián

#162 Nový příspěvek od Marián »

Tom-Tom píše:Zdravím chlapi, chcel by som vás poprosiť, niekde na fóre som našiel závislosti pluhu pri oraní ako by to malo byť aby pluh nezaťahoval pri oraní buď do jednej strany alebo do druhej.Chystám sa spraviť tretí bod ale neviem v jakej výške ho mám navariť aby to bolo dobre.Bude tam síce štelovanie (viac polôh) ale aj tak.Skúsenosti sú len skúsenosti.Ďakujem za odpovede a rady Tomáš
Tu je to http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =6&t=20622 alebo aj toto pocitaj http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... f=51&t=572

Tom-Tom

#163 Nový příspěvek od Tom-Tom »

Ďajujem Marián.

Tom-Tom

#164 Nový příspěvek od Tom-Tom »

Zdravím, dostal som na narodeniny darček.Celkom 3x.Obrázek Obrázek.Bude na traktoriády v čom chodiť... :D

Tom-Tom

#165 Nový příspěvek od Tom-Tom »

Čaute po dlhšej odmlke som niečo konečne dokončil.Sú to svetlá na zadných blatníkoch Obrázek to je jasné že som mal aj kontrolu... :D Obrázek
Ešte musím niečo spraviť s tým plynom.Ide tak lahko a keď som bol dnes v Čadci v zberných surovinách tak ma išlo urvať na každej diere a kanalizačnom poklope som poskočil a brnkal po plyne. :zly: Ale musím konštatovať že v meste sa to zlepšilo ale aj tak.Skúsim tam dať pružinu aby to išlo ťahšie a som zvedaví či to pomôže.Keď ma sledoval niekto na ceste dlhšiu dobu tak si myslel že tankujem hopsajúcu NAFTU. :smich:
Nejaké video aby bolo na čo pozrieť...https://www.youtube.com/watch?v=YxT1DtJsQpk
A ešte jedno s mojou malou závozníčkou...https://www.youtube.com/watch?v=Fx24xP3YMIE

Odpovědět

Zpět na „Stavíme traktor domácí výroby“