:nene:kúpil som gumové rohožeMarián píše:A kobercek nie ako ma Mikro na Krasonovi?
STENOLEZ-NEZMAR
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Re: STENOLEZ-NEZMAR
Naposledy upravil(a) FERO 873 dne čtv úno 12, 2009 3:21 pm, celkem upraveno 1 x.
Kde ste vsetci zamestnani ze si mate moznost priniest domov kus traktora?Ja si z prace nosim akurat tak podrazdene nervy.
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
tento stroj bude slúžiť mne marian nie ja jemuMarián píše:A kobercek nie ako ma Mikro na Krasonovi?
- Petr Matula
- Kontaktovat uživatele:
traktor je na to aby makal a ne aby byl na paradu
kdo nic nedale nic neskurvy
muj stroj http://www.nasetraktory.com/forum/viewt ... =20&t=2537
Starý stroj http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 9&start=30
http://www.sanovskestroje.wbs.cz
muj stroj http://www.nasetraktory.com/forum/viewt ... =20&t=2537
Starý stroj http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 9&start=30
http://www.sanovskestroje.wbs.cz
Vsak tak to ma byt.Jemu treba dat len to co mu patri aby posluchal a pomahal.
Pozri na tvoj web
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Takže marian stov prednov napravou som sa trocha pohral je uložená na 2 miestach v zadu okolo kardanu a vpredu je v tej istej osi 60 mm čep takže náprava sa otača okolo vlastnej osi a kardan sa tak vlastne nepohibuje je stale na tom istom mieste na fotke je poznat príruba okolo hruškyMarián píše:Pozri na tvoj web
Daj este nejake fotky, z tohoto moc nevidim aj ked chapem ako sa to kyve ked je kardan na mieste.
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Já bych ty koberečky vyhodil, kdybych sehnal tu gumu na podlahuFERO 873 píše:tento stroj bude slúžiť mne marian nie ja jemuMarián píše:A kobercek nie ako ma Mikro na Krasonovi?
A tu co sa stalo?Ziaden pokrok?Alebo vyuzivas babie leto a kocikujes - privykas ho na 4 kolesa, najskor kocik a potom traktor.
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
nie pomaly sa babrem s brzdamy nadrž na vzduch , odkalovač , regulator , rozvody vzduchu trubkami a hadicami ešte vývod na vlečku a bude to len fotit to telefonom je oničom ale možem skúsitMarián píše:A tu co sa stalo?Ziaden pokrok?Alebo vyuzivas babie leto a kocikujes - privykas ho na 4 kolesa, najskor kocik a potom traktor.
- DODOTRAK
Nazdar to uloženie napravy sa mi páči vidno že rozmýšlaš pri stavbe traktora lebo pozeral som tu všeliaké zjavy sa tu nájdu , poyeral som tvoju stránku bude to fajn stroj ja mám v pláne tiež niečo také ale určite menšie chcem to hlavne na oranie záhrad môj klbak už nestačí na tie večšie.FERO 873 píše:Takže marian stov prednov napravou som sa trocha pohral je uložená na 2 miestach v zadu okolo kardanu a vpredu je v tej istej osi 60 mm čep takže náprava sa otača okolo vlastnej osi a kardan sa tak vlastne nepohibuje je stale na tom istom mieste na fotke je poznat príruba okolo hruškyMarián píše:Pozri na tvoj web
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Ďakujem za pochvalu STENOLEZ bude len do lesa na zahrady mam JOHN DEERA alebo svokrovú 805 s motorom z RS inak medzi nami mne osobne sa tieš nepačia ti uchitenia predných naprav cez všeliake obýmky a rúry ale nadruhej strane nie každý ma možnosti a schopnosti urobyt to poriadne takže v pohodeDODOTRAK píše:Nazdar to uloženie napravy sa mi páči vidno že rozmýšlaš pri stavbe traktora lebo pozeral som tu všeliaké zjavy sa tu nájdu , poyeral som tvoju stránku bude to fajn stroj ja mám v pláne tiež niečo také ale určite menšie chcem to hlavne na oranie záhrad môj klbak už nestačí na tie večšie.FERO 873 píše:Takže marian stov prednov napravou som sa trocha pohral je uložená na 2 miestach v zadu okolo kardanu a vpredu je v tej istej osi 60 mm čep takže náprava sa otača okolo vlastnej osi a kardan sa tak vlastne nepohibuje je stale na tom istom mieste na fotke je poznat príruba okolo hruškyMarián píše:Pozri na tvoj web
- josip
ja to mam tiez tak ale na zadnej napraveDODOTRAK píše:FERO 873 píše:Takže marian stov prednov napravou som sa trocha pohral je uložená na 2 miestach v zadu okolo kardanu a vpredu je v tej istej osi 60 mm čep takže náprava sa otača okolo vlastnej osi a kardan sa tak vlastne nepohibuje je stale na tom istom mieste na fotke je poznat príruba okolo hruškyMarián píše:Pozri na tvoj web
- DODOTRAK
U teba sa mi pači že to nemáš všetko napevno pozvárane ale dá sa ti to rozoberať pretože človek musí mysleť aj na to že raz niečo môže odýsť a čo potom ked sa k tomu nevieš dostať ja môžem môj rozkúskovať na drobno takže skoro všetko vymením.FERO 873 píše:Ďakujem za pochvalu STENOLEZ bude len do lesa na zahrady mam JOHN DEERA alebo svokrovú 805 s motorom z RS inak medzi nami mne osobne sa tieš nepačia ti uchitenia predných naprav cez všeliake obýmky a rúry ale nadruhej strane nie každý ma možnosti a schopnosti urobyt to poriadne takže v pohodeDODOTRAK píše:Nazdar to uloženie napravy sa mi páči vidno že rozmýšlaš pri stavbe traktora lebo pozeral som tu všeliaké zjavy sa tu nájdu , poyeral som tvoju stránku bude to fajn stroj ja mám v pláne tiež niečo také ale určite menšie chcem to hlavne na oranie záhrad môj klbak už nestačí na tie večšie.FERO 873 píše:Takže marian stov prednov napravou som sa trocha pohral je uložená na 2 miestach v zadu okolo kardanu a vpredu je v tej istej osi 60 mm čep takže náprava sa otača okolo vlastnej osi a kardan sa tak vlastne nepohibuje je stale na tom istom mieste na fotke je poznat príruba okolo hruškyMarián píše:Pozri na tvoj web
Teraz už konštruujem dalši stroj zatial len na papiery ale malo by to mať základ v naprave v3s motor bud avia alebo perkins uvažoval som aj o mercedese s automatickou prevodovkou predok asi gaz / uaz/ a mám v pláne do toho napchať už nejaku elektroniku a čidla a hydrauliku cez el. rozvadzvadzače ovladave tlačitkami