Dnes poobede som sa konecne po dlhsej dobe dostal k traktoru,trochu som pokrocil s brzdami a prezul som predne gumy, vo stvrtok som kupil nove.
Myslis ze to dokazes timi táhlovimi brzdami zabrzdit ked budes mat za sebou ale dvojtonovy vlek?
Myslim ze ano, ale vsetko sa potvrdi az po odskusani.Na tahlovej brzde zmenou paky dokazem lahko zvysit tlak na brzdy.No a naj prudsi kopec u nas je cesta na Myjavu cez Kopanice a Krajne, tam sa to da overit.Ty si priamo z Myjavy?
Marian skutočne pekná robotka , môj názor - chcelo by to predok a redučku z ventry a bol by to stroj jak vyšitý ale inak chválim vidno že si dáš na tom záležať
DODOTRAK píše:Marian skutočne pekná robotka , môj názor - chcelo by to predok a redučku z ventry a bol by to stroj jak vyšitý ale inak chválim vidno že si dáš na tom záležať
DODOTRAK ja som mu to vravel ale nepočúvol ma ved on to na budúcu zimu prerobý však Marian
Myslim ze ano, ale vsetko sa potvrdi az po odskusani.Na tahlovej brzde zmenou paky dokazem lahko zvysit tlak na brzdy.No a naj prudsi kopec u nas je cesta na Myjavu cez Kopanice a Krajne, tam sa to da overit.Ty si priamo z Myjavy?
No som z Myjavy ale v krajnom mam chalupu a kopec na kopanicach moc dobre poznam hh
lenze to chce pridavnu prvodovku s vyvodom na predok, neviem aku napravu na predok, s V3S by to bolo moc vysoke a maly rajd, ina neviem aky by sa hodila, a urcite aj nejaku vyrovnavaciu prevodovku kvoli pomeru rychlosti predku a zadku...