úvaha stavby traktůrku

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
mustang77

Re: úvaha stavby traktůrku

#16 Nový příspěvek od mustang77 »

nevypadá to zle ale nemá to hydrauliku.než bych to dodělal tak mám za 40 papírů traktor bez papírů.tak se nezlob

radys

#17 Nový příspěvek od radys »

:friends:

Shackal

#18 Nový příspěvek od Shackal »

Ahoj prosím můžete mi poradit mam doma traktůrek domácí výroby.Původní motor JAWA 250ccm.Nyní mám doma motor 1.6 D z GOLFA 1 i s převodovkou.Na původním traktůrku je převodovka z nějakýho rozmetadla přes diferák.Mužete mi poradit jak tam zapasovat tenhle motor s touhle převodovkou.Jsem laik moc tomu nerozumim.Díky :)

mustang77

#19 Nový příspěvek od mustang77 »

tak to sme dvá.taky tomu nerozumím.to spíš tomu rozumí jiní

jirik610

#20 Nový příspěvek od jirik610 »

Shackal píše:Ahoj prosím můžete mi poradit mam doma traktůrek domácí výroby.Původní motor JAWA 250ccm.Nyní mám doma motor 1.6 D z GOLFA 1 i s převodovkou.Na původním traktůrku je převodovka z nějakýho rozmetadla přes diferák.Mužete mi poradit jak tam zapasovat tenhle motor s touhle převodovkou.Jsem laik moc tomu nerozumim.Díky :)
Být tebou založím si vlákno ve stavíme traktor domácí výroby,nafotím hodně fotek celky i detaily a kluci tady ti pomůžou bádat ,dej tomu 2 měsíceš a budeš přesne vědět co z čeho je a jak se to točí a co se s tím dá kouzlit ,pokud nemáš fotky je to tápání ve tmě (jak když si zavážeš voči a budeš behat lesem)
Tady ti jěšte hodím odkaz na traktor co dělal maďar taky golf http://www.youtube.com/watch?v=FvYaTN53 ... re=related
to máš na inspitaci , ale to je teda vrchol složitosti a darda peněz

Odpovědět

Zpět na „Stavíme traktor domácí výroby“