HORAL 4×4
Re: HORAL M1261 4×4
Toto je on :
Ale stejně tam asi bude muset jít to ložisko, moc se mě to bez něho nelíbí . Jinak fotky celého mezikusu máš na straně 7.
Ale stejně tam asi bude muset jít to ložisko, moc se mě to bez něho nelíbí . Jinak fotky celého mezikusu máš na straně 7.
- Libor
- Kontaktovat uživatele:
Jojo,tam jsem to študoval.Díky za info.Něco takového teď tvořím také,s domečkem......tak snad sa zadaří,pokračování v pátek dopo a chvilku odpo
Dneska proběhla první větší jízda . Jeli jsme pro proutky na tatary do "prútníka". Zatím to až na malé drobnosti vypadá dobře, celkový dojem suprový. Rychlost a ovládání jsou velmi dobré. Brzdy už konečně taky brzdí, motor startuje, dobíjí a šlape jak hodinky, takže parádá . Motor má síly na rozdávání. Ještě je sice dodělat hodně věcí, potom rozmontovat, dovyztužit rám, vše očistit a natřít, ale hlavní je, že už to jezdí . Potom snad příjde i na vlečku, materiál a náprava už by byly. A ještě jedno videjko a fotečky :
Jo a ještě jsem včera trochu dokončil nádrž, ještě tam příjde vodoznak.
Jo a ještě jsem včera trochu dokončil nádrž, ještě tam příjde vodoznak.
- Libor
- Kontaktovat uživatele:
Tak další stromeček v pohybu Já chcu také
Až teď jsem si však všiml,jak vysoko máš motor nad rámeme.To je kvůli vývodu z převodovky? Vyměním ti ji za mou a můžeš jít s motorem níž a mě to také pomůže No jo,blbý vtip ale zkusit jsem to musel
Gratuluji k jízdě
Až teď jsem si však všiml,jak vysoko máš motor nad rámeme.To je kvůli vývodu z převodovky? Vyměním ti ji za mou a můžeš jít s motorem níž a mě to také pomůže No jo,blbý vtip ale zkusit jsem to musel
Gratuluji k jízdě
Je to kvůli tomu diferáku na převodovce, ale uchycení přední nápravy se nám předělávat nechtělo, tak jsme to nechali takto. Snad to nebude vadit . Díky .
- Libor
- Kontaktovat uživatele:
Sakra,tady se také nic neděje
Nebo naopak a Horálek ani nevychladne....když už jezdí
Nebo naopak a Horálek ani nevychladne....když už jezdí
Ale děje se, ale teď je na práci dalších x věcí. Museli jsme řešit nový hasičák, práce doma, škola,... Traktor už sice jezdí, ale ještě zdaleka není hotový .Ale přesto jsem něco podělal . Mám přidělané servočerpadlo a řízení je hotové, dál jsme sehnali spodní ramena, takže asi bude aj trojbod . A ještě jsem převařil středy na discích z Avie na nápravu na vlečku. Fotky hodím večer .
Tu hadici tam nech, pasuje k barvě traktoru
Jinak supr
Jinak supr
Díky, máš pravdu . Uvidím, jestli ten olej nebude tu hadici leptat...
- Libor
- Kontaktovat uživatele:
Hmm,tady to už zavrčelo a pojezdilo takže se už jen Cooo???
Nene , na traktoru nic nového, teď jsem poslední 2 týdny jezdil dom až večer, úplně vyšťavený, takže nebyl čas. Teď začínáme dělat rám na vlečku , takže přibudou fotky. Na traktoru se budou v nejbližší době dělat přední (plastové) a zadní blatníky, mám hotový závěs, ale vařit na rám se bude až podle oje vlečky . Zítra navečer nahodím fotečky .
- Libor
- Kontaktovat uživatele:
horavi píše: Zítra navečer nahodím fotečky .
No tak,už nás nenapínej