Ziguliacik 3 4x4
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ziguliacik 3 4x4
CHlapy radte Riesim dilemu
1. Rozvor 130cm, s tym ze zadok trakota bude o 1,5cm nizsie ako predok. vyska zadneho difika od zeme 19cm, vyska medzinapravovaj prevodovky od zeme 17,5cm.Predny diferencial 21cm od zeme. Netreba speci kardan medzi medzinapravovuprevodovku a zadny diferencial pouzije sa len hardyspojka. Medzinapravova prtevodovka by bola od stredu zadnej napravy 47cm, nie v strede traktora.
2. Rozvor 143,5cm, zadok v rovine z predkom, zadny diferencial 19cm od zeme ,medzinapravova 19cm od zeme,Predny diferencial 21cm od zeme. Treba specialny kardan o dlzke 20cm. Uz ho mam skoro hotovy.
Medzinapravova prevodovka by bola od stredu zadnej napravy 67cm, skoro v strede traktora.
Sirka traktora na stred kolies 104cm, na kraje 120cm. Kolesa 14ky. Aby to nebola zase kocka
Pre 1. je to ze staci hardy spojka zase troska presne to omerat a namontovat. bude sa otacat na malom fleku, ale znizena vyska podvozku. 2 je pravy opak.
Tak ze pre ktore riesenie sa mam rozhodnut.
1. Rozvor 130cm, s tym ze zadok trakota bude o 1,5cm nizsie ako predok. vyska zadneho difika od zeme 19cm, vyska medzinapravovaj prevodovky od zeme 17,5cm.Predny diferencial 21cm od zeme. Netreba speci kardan medzi medzinapravovuprevodovku a zadny diferencial pouzije sa len hardyspojka. Medzinapravova prtevodovka by bola od stredu zadnej napravy 47cm, nie v strede traktora.
2. Rozvor 143,5cm, zadok v rovine z predkom, zadny diferencial 19cm od zeme ,medzinapravova 19cm od zeme,Predny diferencial 21cm od zeme. Treba specialny kardan o dlzke 20cm. Uz ho mam skoro hotovy.
Medzinapravova prevodovka by bola od stredu zadnej napravy 67cm, skoro v strede traktora.
Sirka traktora na stred kolies 104cm, na kraje 120cm. Kolesa 14ky. Aby to nebola zase kocka
Pre 1. je to ze staci hardy spojka zase troska presne to omerat a namontovat. bude sa otacat na malom fleku, ale znizena vyska podvozku. 2 je pravy opak.
Tak ze pre ktore riesenie sa mam rozhodnut.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Tak ze vyhral to kardan. Kazdy centik k dobru. Snad sa mi podari to vtrepat do 140cm.
Ci uhadnete z coho je ten speci plastovy uzaver
Ci uhadnete z coho je ten speci plastovy uzaver
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
ked bude kratsi tak aj svetla vyska o par centakov nebude vadit
Vždy je na vine len malé kladivo
Zabi bobra zachrániš strom
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 13&t=65774
nieco z youtube https://www.youtube.com/watch?v=fooaNIi ... wl&index=2
Zabi bobra zachrániš strom
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 13&t=65774
nieco z youtube https://www.youtube.com/watch?v=fooaNIi ... wl&index=2
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Uhadol, mas umna tu prazdnu flasu z ktorej som uchmatol vrchnáčik druhom homokinetaku je vrchnacik z Cappy dzusu
Svetla vyska sa prida v zemiakoch.
Svetla vyska sa prida v zemiakoch.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Odkaz na galeriu obrazkov http://postimg.cc/gallery/ak8ujls6/
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
ta uzaverka se mi libi
- tomas.rentka
- Kontaktovat uživatele:
máš tu uzávěrku už odzkoušenou ??? vydrží když jedeš do zatáčky ..? náprava niva ? jedná se mi když jedu tak na zadní nápravu mám tlak cca 800Kg s podkopem a když zařadím uzávěrku tak jestli vydrží ...
Ahoj pokud se chystáte psát zprávu tak raději napište email nebo volat tady zpráv si málo kdy všimnu a odepisuji s měsíčním zpožděním…
pro rychlou odpověď
e-mail:tomas.rentka@seznam.cz
tel: 731 714 705
pro rychlou odpověď
e-mail:tomas.rentka@seznam.cz
tel: 731 714 705
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Mas to pouzivat v zahrade na hline nikde inde. Aj to asi len v priamom smere. Je to podobne konstruovane ako uzavierka na samuraja. A ten to mal len na brzdenie,urcite nie na jazdu na pevnom podklade a do zatacky. Kedze davam druhu napravu,nepasuju mi poloosi tak ta uzavierka ani vyskusana nebude. Ak tak budem robit tu rusku. zavierku.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Tak zadna naprava nabodovana, dokonca sa podarilo zalozit kardan bez demontaze, ale bolo to na 1mm presne Skracoval som este kardan na predny nahon lenze treba namalovat a zalozit kardanove krize, tak ze as niekedy inokedy.....
image hosting 5mb
image hosting 5mb
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Poslusne hlasim ze po dvojdnovom boji. Som uspesne skratil polosi na naprave. Skacovat tie ruske ingoty je fakt o hubu. Vykovane je to jak zemiak niet sa o co opriet ako rovnu plochu. Tvrde jak das,ale po prekonani 5mm uz je to blato.
Najlepsie by bolo odrezat za osadenim pre gufero,vyvrtat 22mm dieru skrz a vlozit tam polos z favorita a zvarit ju z vnutra aj z prednej strany.
Padli na to 2upichovacie platky,islo to po desatinkach.
Bude nasledovat demontaz napry jej cistenie a natieranie.
Najlepsie by bolo odrezat za osadenim pre gufero,vyvrtat 22mm dieru skrz a vlozit tam polos z favorita a zvarit ju z vnutra aj z prednej strany.
Padli na to 2upichovacie platky,islo to po desatinkach.
Bude nasledovat demontaz napry jej cistenie a natieranie.
-
- Kontaktovat uživatele:
ja ti jde zarazovat ta uzaverka kdyz tam mas takhle minimalni vuli? ja to tak mel a rozebiral jsem znova pac hledat ten 1mm kde jsou zuby abych zaradil to byla opravdu vec..
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Zatial nijako, ta naprava z uzavierkou je teraz mimo, a ta co mam teraz, zatial uzavierku nema a ak bude niekedy mat tak pouzijem tu rusku verziu, netreba speci polosi.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Nejake fotky z
Bude treba vymetit tuk v loziskach
Foto z kratenia poloosi z nivy. ake su pekne zemiakove....+-2 mm ziaden problem hadze to ukazkovo. ako im to buchar vykoval tak to tam strcili obrobili co treba a davaj.
image hosting gif
a troska som premazal flexy, s novym tukom polotekutym pre presne take veci. lebo povodny tuk nemazal ako vidno.
Bude treba vymetit tuk v loziskach
Foto z kratenia poloosi z nivy. ake su pekne zemiakove....+-2 mm ziaden problem hadze to ukazkovo. ako im to buchar vykoval tak to tam strcili obrobili co treba a davaj.
image hosting gif
a troska som premazal flexy, s novym tukom polotekutym pre presne take veci. lebo povodny tuk nemazal ako vidno.