LST

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
liba23

Re: LST

#16 Nový příspěvek od liba23 »

taky si to myslím ale ty ifa jsou podle mně lehčí než V3S ale možná se pletu

Chose11

#17 Nový příspěvek od Chose11 »

já to nemyslel na tebe, jen že z lehkého traktoru se stává těžký...
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.

horavi

#18 Nový příspěvek od horavi »

Ifa je o dost těžší. Přední 580kg, zadní 450kg :).
Můj traktor
Víťa H., Komárov

MichMio

#19 Nový příspěvek od MichMio »

liba23 píše:kdyby jsi nedřímal a pravidelně sem chodil....... začátkem týdne jsem tu dával tipa na nápravy z agroify i s převodovkou a rozvodovkou, byly ve staráku v kovošrotu když už teda chceš takovou váhovou kategorii
Máš pravdu, budu muset pít víc kafe :) . Je pravda, že v týdnu se sem dostanu jen na chvilku. Ale není ta agroifa ještě výrazně těžší než V3S, nikde jsem nenašel kolik může vážit náprava z tohoto stroje, ale připadá mi to podle obrázku, tak váhová kategorie tak spíš Liaz než Praga. Neví někdo co to váží?

Tak taky budu muset rychleji psát, než jsem napsal otázku byla tu odpověď.
Dík

liba23

#20 Nový příspěvek od liba23 »

horavi píše:Ifa je o dost těžší. Přední 580kg, zadní 450kg :).
tak tak, opravdu jsem se pletl

NAK

#21 Nový příspěvek od NAK »

MichMio píše:
NAK píše: Zdar ty komponety na stavbu jsou dobré ale hlavně nezkracuj v3skovou napravu já jsem to zůžil na 180 cm a doteď toho lituji bo jsem s beskyd a tu su samé kopce.
Dík za tip, kolik váží Tvůj traktor (ten s V3S nápravami, pokud jich máš víc), jaké má kola a jakou stopu nechává na louce.
Těch 180cm myslíš, když máš kola na široko? protože jestli nejsem úplně mimo, tak zadní náprava s koly na úzko bez zkrácení může mít tak možná 175 cm. Už jsem se tu na to jednou ptal, jak je to s tím zužováním V3S na 180, ale asi je to tak blbá otázka, že nikdo nereagoval.
Zdar tak vahu nevím ještě jsme to nebyli važit .Mám pocit že je to 180 venkem gum bez rozšíření.Co vím jistě že jsme kratili nohavici o 21 cm.Stopu to dělá šilenou bo mám všechny pláště nové a jak jedeš tak to trhá drn.Na starém to máme taky zužené ale dali jsem tam dvoumontažky jako na V3Sce a plaště jsou ojeté a nedělá to takovou paseku.

MichMio

#22 Nový příspěvek od MichMio »

NAK píše:Co vím jistě že jsme kratili nohavici o 21 cm.Stopu to dělá šilenou bo mám všechny pláště nové a jak jedeš tak to trhá drn.Na starém to máme taky zužené ale dali jsem tam dvoumontažky jako na V3Sce a plaště jsou ojeté a nedělá to takovou paseku.
Bavíme se o zadní nápravě? u přední je to jasné, ta má podle podle pana googla venkem gumy 2025mm, ale zadní mezi gumy 1755mm
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Stavíme traktor domácí výroby“