LST
Re: LST
Máš pravdu, budu muset pít víc kafe . Je pravda, že v týdnu se sem dostanu jen na chvilku. Ale není ta agroifa ještě výrazně těžší než V3S, nikde jsem nenašel kolik může vážit náprava z tohoto stroje, ale připadá mi to podle obrázku, tak váhová kategorie tak spíš Liaz než Praga. Neví někdo co to váží?liba23 píše:kdyby jsi nedřímal a pravidelně sem chodil....... začátkem týdne jsem tu dával tipa na nápravy z agroify i s převodovkou a rozvodovkou, byly ve staráku v kovošrotu když už teda chceš takovou váhovou kategorii
Tak taky budu muset rychleji psát, než jsem napsal otázku byla tu odpověď.
Dík
Zdar tak vahu nevím ještě jsme to nebyli važit .Mám pocit že je to 180 venkem gum bez rozšíření.Co vím jistě že jsme kratili nohavici o 21 cm.Stopu to dělá šilenou bo mám všechny pláště nové a jak jedeš tak to trhá drn.Na starém to máme taky zužené ale dali jsem tam dvoumontažky jako na V3Sce a plaště jsou ojeté a nedělá to takovou paseku.MichMio píše:Dík za tip, kolik váží Tvůj traktor (ten s V3S nápravami, pokud jich máš víc), jaké má kola a jakou stopu nechává na louce.NAK píše: Zdar ty komponety na stavbu jsou dobré ale hlavně nezkracuj v3skovou napravu já jsem to zůžil na 180 cm a doteď toho lituji bo jsem s beskyd a tu su samé kopce.
Těch 180cm myslíš, když máš kola na široko? protože jestli nejsem úplně mimo, tak zadní náprava s koly na úzko bez zkrácení může mít tak možná 175 cm. Už jsem se tu na to jednou ptal, jak je to s tím zužováním V3S na 180, ale asi je to tak blbá otázka, že nikdo nereagoval.
Bavíme se o zadní nápravě? u přední je to jasné, ta má podle podle pana googla venkem gumy 2025mm, ale zadní mezi gumy 1755mmNAK píše:Co vím jistě že jsme kratili nohavici o 21 cm.Stopu to dělá šilenou bo mám všechny pláště nové a jak jedeš tak to trhá drn.Na starém to máme taky zužené ale dali jsem tam dvoumontažky jako na V3Sce a plaště jsou ojeté a nedělá to takovou paseku.