a všecko samooo že
Záhorovské-stroje (EVO2)
- zetorak jirka
Re: Záhorovské-stroje (EVO2)
Pěkná hromádka věcí, jen když je kde brát, pak se to staví samooo, teď jen pár nocí popřemejšlet a traktor je hotovej, nemám pravdu ?
A aj prezradíš, v čom by mal byť tento stroj lepší od toho prvého? Zatial to vyzerá, že je rozdiel len v motore. Či?
V3S S3 HR3001, Bielorus EO 2621, Gaz 69, PK26, Patrol GR, MT365, HDJ80...
http://www.4x4nazory.sk
http://www.4x4nazory.sk
Kapo píše:A aj prezradíš, v čom by mal byť tento stroj lepší od toho prvého? Zatial to vyzerá, že je rozdiel len v motore. Či?
tak motor maš zetor přiruba dh a převodovka avia, už to bude mazec, bude tam konečně pořadny motor
a druha věc je, že ta předni v3skova naprava ma maly rejt a slabe poloosy a proto tam budou rajčaky z DH112
No konečně , šak dokumantace mosí byt
....sa těšim až budu řikat zavaři sa tooooEagle píše:No konečně , šak dokumantace mosí byt
no to byl zas den, škrábal jsem to po 5 desetinach, s tupejma destičkama, randálu jak sviňa a držaly to 2 vreckove upinky a to jen hranama, noo zážitek jak sviňa .... čekal sem kdy mě to skočí od radosti za krk:)
bylo: upne sa tooooo
ofrézuje sa tooo
a je tooo
bylo: upne sa tooooo
ofrézuje sa tooo
a je tooo
Naposledy upravil(a) ddracek dne pát led 31, 2014 7:29 pm, celkem upraveno 2 x.
Ofrezuje se toooo
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
na tej poslední fotce je to pekně ofrézované ale nevidím tam nikde osazení jako je na původní druhé straně ,bacha na to tak ještě jednou do soustruhu a dodělat
dotaz: proč se to frezuje?Rendy9999 píše:na tej poslední fotce je to pekně ofrézované ale nevidím tam nikde osazení jako je na původní druhé straně ,bacha na to tak ještě jednou do soustruhu a dodělat
Ventor píše:dotaz: proč se to frezuje?Rendy9999 píše:na tej poslední fotce je to pekně ofrézované ale nevidím tam nikde osazení jako je na původní druhé straně ,bacha na to tak ještě jednou do soustruhu a dodělat
aby sa to srovnalo a pak mosim ukecat nekoho s velkym sostruhem a škrabne mě tam osazeni, aby to bylo v ose