stavba 4x4

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
waclpe123

stavba 4x4

#1 Nový příspěvek od waclpe123 »

Zdravicko potreboval by jsem poradit se stavbou 4x4 napryvy mam z v3s motor z avie prevodovku taktez a rozvodovku z v3s ale mam takovy mensi problem s koly pac jsem sehnal disky ze supra 50 a jsou to vlastne 14,9-28 a prave nevim jestli to nebude moc velke ?? nebo spis jestli nebude problemy ? poradte na predek disky nemam a kdybych dal do zadu 28 tak nevim co dat na predek 10,0/75-15,5 mi prijde ze by bylo malo

Ondras83
Kontaktovat uživatele:

Re: stavba 4x4

#2 Nový příspěvek od Ondras83 »

kup 6945 a mas po starostech..

tondourso

#3 Nový příspěvek od tondourso »

Ondras83 ma pravdu ale kedze uz mas tolko dielov a chces sa pustit do stavby tak sa do toho smelo pust a na predok daj dajake 11.2-20 a budes to mat ok pretoze tie 10,0/75-15,5 budu dost male na v3s napravu, budes mat malo svetlu vysku voci zadku a ked das tie 11.2-20 tak budes mat aj super zaber a budes mat dost dobru svetlu vysku
to je moj nazor ja keby som mal tolko dielov tak nevaham

murár

#4 Nový příspěvek od murár »

Ja mám na svojom v zadu pneu 12,4-28 a predné mám 9,5-24. Takto jazdim už 3sezonu. Do predu mám pripravenu inu nápravu kvôli prevodom a ešte uvažujem ze otočím zadne portaly o 90° alebo až 180°. 8)

Ondras83
Kontaktovat uživatele:

#5 Nový příspěvek od Ondras83 »

kdyz uz takhle velkej traktor, tak bych sel do seriovky s papirama - vetsine lidi se to sotva vejde na zahradu a jak prekrocis hranici pozemku a vjedes na silnici, uz te muzou pokutovat :)...nejsem zastancem takovejhlech velkejch domadelu

Toreto

#6 Nový příspěvek od Toreto »

Presuvam tak kde patrí ! Ludia asi nevedia čítat :vztek:

HonzaT.

#7 Nový příspěvek od HonzaT. »

Ondras83 píše:kdyz uz takhle velkej traktor, tak bych sel do seriovky s papirama - vetsine lidi se to sotva vejde na zahradu a jak prekrocis hranici pozemku a vjedes na silnici, uz te muzou pokutovat :)...nejsem zastancem takovejhlech velkejch domadelu
Taky zrovna nejsu zastáncem tak velkejch domadělů.ikdyž kdybych to měl doma,tak by mě to vubec nevadilo.Pkud bych stavěl a tolik do toho investoval,to bych radši koupil třeba 4011 bez papírů a byl bych na tom líp,než u domadělu,fabrickymu stroji se máloco vyrovná a máš to bez práce,pak už jen opravy,třeba často používanej vývoďák,motorová pojezdová závislost,hydraulika...Nechcu,aby ti tohle plácání sebralo vítr z plachet,klidně stav,jen sem se tak zamyslel nahlas,ale pokud stroj s r´tak velkyma kolama kvůli průjezdnosti,tak to už asi fakt radši sériovku bez papírů a zkusil bych tam dodělat nějakou přední hnanou nápravu,třeba V3S.

Odpovědět

Zpět na „Stavíme traktor domácí výroby“