stavba 4x4
stavba 4x4
Zdravicko potreboval by jsem poradit se stavbou 4x4 napryvy mam z v3s motor z avie prevodovku taktez a rozvodovku z v3s ale mam takovy mensi problem s koly pac jsem sehnal disky ze supra 50 a jsou to vlastne 14,9-28 a prave nevim jestli to nebude moc velke ?? nebo spis jestli nebude problemy ? poradte na predek disky nemam a kdybych dal do zadu 28 tak nevim co dat na predek 10,0/75-15,5 mi prijde ze by bylo malo
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Re: stavba 4x4
kup 6945 a mas po starostech..
Ondras83 ma pravdu ale kedze uz mas tolko dielov a chces sa pustit do stavby tak sa do toho smelo pust a na predok daj dajake 11.2-20 a budes to mat ok pretoze tie 10,0/75-15,5 budu dost male na v3s napravu, budes mat malo svetlu vysku voci zadku a ked das tie 11.2-20 tak budes mat aj super zaber a budes mat dost dobru svetlu vysku
to je moj nazor ja keby som mal tolko dielov tak nevaham
to je moj nazor ja keby som mal tolko dielov tak nevaham
Ja mám na svojom v zadu pneu 12,4-28 a predné mám 9,5-24. Takto jazdim už 3sezonu. Do predu mám pripravenu inu nápravu kvôli prevodom a ešte uvažujem ze otočím zadne portaly o 90° alebo až 180°.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
kdyz uz takhle velkej traktor, tak bych sel do seriovky s papirama - vetsine lidi se to sotva vejde na zahradu a jak prekrocis hranici pozemku a vjedes na silnici, uz te muzou pokutovat ...nejsem zastancem takovejhlech velkejch domadelu
Presuvam tak kde patrí ! Ludia asi nevedia čítat
Taky zrovna nejsu zastáncem tak velkejch domadělů.ikdyž kdybych to měl doma,tak by mě to vubec nevadilo.Pkud bych stavěl a tolik do toho investoval,to bych radši koupil třeba 4011 bez papírů a byl bych na tom líp,než u domadělu,fabrickymu stroji se máloco vyrovná a máš to bez práce,pak už jen opravy,třeba často používanej vývoďák,motorová pojezdová závislost,hydraulika...Nechcu,aby ti tohle plácání sebralo vítr z plachet,klidně stav,jen sem se tak zamyslel nahlas,ale pokud stroj s r´tak velkyma kolama kvůli průjezdnosti,tak to už asi fakt radši sériovku bez papírů a zkusil bych tam dodělat nějakou přední hnanou nápravu,třeba V3S.Ondras83 píše:kdyz uz takhle velkej traktor, tak bych sel do seriovky s papirama - vetsine lidi se to sotva vejde na zahradu a jak prekrocis hranici pozemku a vjedes na silnici, uz te muzou pokutovat ...nejsem zastancem takovejhlech velkejch domadelu