ALIHO NOVY TRAK
Re: ALIHO NOVY TRAK
zdar tak zas nejaky milimeter v pred kupil som hydralicky rozvadzac 3sek. ale zuzil som ho na 2 sek. ale este musim pootacat packy lebo takto mi nepasuju.
ahoj, mohol by si nám nafotiť celi traktor z väčšej vzdialenosti aby bol celi na fotke ak sa ti dá dakujem
to vypada dobre ale s tim posuvem stredoveho kardanu maji kluci pravdu a co tam vsechno budes mit na tom traktoru je to do lesa nebo na vsechno s tema kolama maji kluci taky pravdu a vidim ze na vyjezd z garaze je nebudes potrebovat nebo tam mas druhe vrata
zdar.posuv stredneho kardanu mam kardan sa posuva asi 4cm.mam to odskusane lebo ked dvihnem trak na hevar a vyklonim zadnu cast tak sa to pekne posuva.bude na tom navyjak zil radlica vpredu a vzadu stit .stit bi mal bit lahko odnimatelny aby sa stym dalo ist aj do pola s kultyvatorom a pluhom.a vrata na garazi mam jasne ze dva.dam nejake foto z tej kardanky.neviem ci to nepisem druhy raz lebo niekam mi to zmizlo.jimV píše:to vypada dobre ale s tim posuvem stredoveho kardanu maji kluci pravdu a co tam vsechno budes mit na tom traktoru je to do lesa nebo na vsechno s tema kolama maji kluci taky pravdu a vidim ze na vyjezd z garaze je nebudes potrebovat nebo tam mas druhe vrata
ahoj zatial len tak to mali garaz je23markus píše:ahoj, mohol by si nám nafotiť celi traktor z väčšej vzdialenosti aby bol celi na fotke ak sa ti dá dakujem
zdarec.tak nejaky ten maly prirastok z drziaka hydraolickeho rozvadzaca.najpr som ho chcel na lezato ale bi sa zle montovali hadice tak potom som ho dal na stojato lebo takto je lpsi pristup k hadiciam. zacal som vyrabat aj drziak olejovej nadrze ktora bude uchytena na rame tak zatil tak to nejake foto:
práce parádní hraješ si s tim moc pěkně
- Standam
Zdravím, no nevím zda-li jsi se vydal správnou cestou hned od začátku. Takto vysoký kloubák a ještě do lesního terénu, to aby ses bál s tím na svahu otočit. Jinak skutečně dobrá práce. Standa.
Ahaoj, dakujem za tu foto celeho stroja, vyzera to perfektne, ja by som ho trocha znižil pootočenim reduktorov do zadu malinko ti to posunie ten klb do stredu a sj ti to zniži stroj cca o 130 mm, ale inakšie ten ram nema chybu sa mi moc páči.
pekne zatim vysoky nevim no lkt je asi vyssi a otocis se skoro vsude
ahoj ja uz som to trosku znizil kvoli vyskovemu rozdielu prednej a zadnej napravyaj aj som chcel viacej len potom bi sa zniila prichodnost terenom.23markus píše:Ahaoj, dakujem za tu foto celeho stroja, vyzera to perfektne, ja by som ho trocha znižil pootočenim reduktorov do zadu malinko ti to posunie ten klb do stredu a sj ti to zniži stroj cca o 130 mm, ale inakšie ten ram nema chybu sa mi moc páči.
ALI 1 píše:ahoj ja uz som to trosku znizil kvoli vyskovemu rozdielu prednej a zadnej napravyaj aj som chcel viacej len potom bi sa zniila prichodnost terenom.23markus píše:Ahaoj, dakujem za tu foto celeho stroja, vyzera to perfektne, ja by som ho trocha znižil pootočenim reduktorov do zadu malinko ti to posunie ten klb do stredu a sj ti to zniži stroj cca o 130 mm, ale inakšie ten ram nema chybu sa mi moc páči.
a ako si ho znižil?
no nevim zatim co sem videl ten rozvadec tak je to jihlavan a ten nesnese spetny tlak bude za chvili tect
Jakou máš šířku po okraje kol ? Na tu výšku se mi to zdá úzké.Jakou máš výšku motoru po nalejvací hrdlo ? Ten zadek budeš muset hodně zatížit,nebo tě to na malé lervnosti pod zadníma kolama otočí,kor pokud bude něco na čelňáku.Něco jinýho je traktor klasika s čelňákem,který se neláme a něco jinýho je kloubák s výkyvem na předku.Při zatížení může lehnout,jen při zatočení.Musel by jsi mít lámání výkyvu předek proti zadku,aby byl motor s nápravou napevno.Takhle to je jako kdyby jsi zatížil tříkolku na předek a chtěl přejet kamen zadním kolem.Je to hodně blbý přirovnání,ale princip je stejnej.Jinak pěkná práce děláš to poctivě.Otom převracení popřemejšlej.Byla by škoda takovýho traktoru a to nemluvím o tom,kdyby se ti něco stalo.