Kunčičák
Re: Kunčičák
Kluci vy se mnou kyvete pokud je tam opravdu takovy převod tak to musi byt OK.
KDE KOLA KONČÍ KOLOPÁSY ZAČINAJÍ
mám sice jiné komponenty krom té redučky ale poměry my vychází stejné a tak vym že ta reduška tam má sakra důvod a co se tíče velikosti já ji pasuji k aviácké třicítce a vypadá to stejně
-
Tak dávám fotky rámu. Kardan z redučky na přední nápravu nevychází zrovna ideálně. Úhel zalomení mi vychází kolem 25°. Situace se ještě zhorší při plném výkyvu. Při zvednutém předku otáčet kardanem jde lehce, v žádném bodě se nezakousne. Vydrží to kardan nebo ne? Jaký je váš názor?
To se musí kalit co to dá....
no to je už opravdu dost zlámané nevim nevim zda to vydrží
- traktorfanda
To bude pěkná strojovna.
Ten radyátor v dílně Tiše závidím.
-
Neboj, zimu v dílně jsem si taky užil, než jsem tuhle postaviltraktorfanda píše:To bude pěkná strojovna.
-
Taky mám ten pocit. Napadlo mě, že bych mezi redučku a přední nápravu dal převodovku 1:1 ,, tzv. slza,,. Dokonce ji mám i doma. Jsou v ní 3 ozubený kola, který by byly v oleji. Zítra dám foto jak by to vypadalo. Pomohla by mi i s rozvorem, který mi vychází kolem 170cm, mohlo by se to ještě kousek zkrátit. Chtěl bych se dostat s rozvorem na 160cm.Angel píše:no to je už opravdu dost zlámané nevim nevim zda to vydrží
což ta by jistě pomohla a proč to chceš tak zkracovat?
-
Co jsem koukal na traktory z podobných komponentů a líbí se mi mají rozvor cca 160cm. Na šířku 120cm je to podle mě nejlepší rozvor, nebo mě se alespoň nejvíce líbí.Angel píše:což ta by jistě pomohla a proč to chceš tak zkracovat?
-
zalomeni kardanu 25° neni dobre max přípustne se udava do 15° podle udaju kardanu co sme použivaly v práci za 3roky žadnej problem těch 25° to muže vydržet pokud nedrhne ale bude to dost namahane co tam dat dva kardany a mezi ně takovej ten domek co měla v3ska ?
-
Přesně nevím jak to myslíš, zkusil jsem to namalovat tak jak jsem to pochopil. Jestli jsem to pochopil správně tak nevím jestli by mě tahle varianta pomohla.bastler píše:zalomeni kardanu 25° neni dobre max přípustne se udava do 15° podle udaju kardanu co sme použivaly v práci za 3roky žadnej problem těch 25° to muže vydržet pokud nedrhne ale bude to dost namahane co tam dat dva kardany a mezi ně takovej ten domek co měla v3ska ?
Pokud se ti to s tim rozvorem bude líbyt tak to tak udělej stavíš to pro sebe ale domek z v3s ti opravdu nepomůže musely by bejt dva abys docílil toho co potřebuješ a to je nesmysl udělej radši tu převodovku a máš klidradim.strnad píše:Přesně nevím jak to myslíš, zkusil jsem to namalovat tak jak jsem to pochopil. Jestli jsem to pochopil správně tak nevím jestli by mě tahle varianta pomohla.bastler píše:zalomeni kardanu 25° neni dobre max přípustne se udava do 15° podle udaju kardanu co sme použivaly v práci za 3roky žadnej problem těch 25° to muže vydržet pokud nedrhne ale bude to dost namahane co tam dat dva kardany a mezi ně takovej ten domek co měla v3ska ?
-
Na fotkách je varianta napojení redučky a předku pomocí ,,slzy,,
- jirik610
taky myslímAngel píše:Tak to neváhej a per jí tam
Je těžky bejt debil konkurence je veliká
traktor - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =20&t=9934
vlek - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 77&start=0
traktor - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =20&t=9934
vlek - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 77&start=0