ahoj mas pravdu ze na motoru nejsou zadne uchyty je třeba je dodělavat,otačky čerpadla jsem snižil řemenicí na max 3tis,kompresor nebude -brzdy hydraulickéKamil-autor Krasavce píše:motor vydrží určitě ale přeci ho nemůžem hodnotit podle toho, jestli vydrží nebo ne?!
Jeho chybějící kroutící moment a vysoké provozní a max. otáčky Ti už dost brzo budou dělat problémy...
Třeba hydraulické čerpadlo nebo kompresor... Budeš jej dávat na přímo na motor? Necháš ho točit s motorem i třeba přes 4000ot/min.?
Automobilové motory většinou nemají úchyty a přípravu na bloku pro další agregáty.. Chce se Ti věnovat energie, čas a peníze pro vymýšlení těchto věcí? Riskovat, že se třeba úchyt utřepe?
Každý si realizuje svého "miláčka" podle svým představ a možností... Já jen když vidím, jak se opakují "chyby" (špatná koncepční řešení) jaké jsem dělal já...
Mám 90k a 170Nm..., prošel jsem vše, do čeho Ty se teprve chystáš... a můžu říct: stejně to nemá tah, spousta problému a péče, vysoká spotřeba na jednotku práce, atd...
Jasně, bude to fungovat a podaří se to a možná budeš spokojený
Ale jsou i jiné cesty
"traktror" jméno nemá
-
Re: "traktror" jméno nemá
-
Vypadá super. Přes motor vidíš asi dobře,že? Jak máš uděláno řazení? A jak to,že bez řízení?africanxrv píše:tak první metry ma za sebou . zatím bez řizení
-
motor je tak nizko jak jen tošlo, vyhled docela dobry ale tim že jsou dva sedadla prava strana bude na styl vyjde nevyjde,u renaulta je vidlička řazení zespoda tak sem ji uříz a otočil o 90st. a kni přidělal tahlo... no blbě see to vysvětuje bude lepší fotka,řizení je zatím ve fázi vyrobyLukibos píše:Vypadá super. Přes motor vidíš asi dobře,že? Jak máš uděláno řazení? A jak to,že bez řízení?africanxrv píše:tak první metry ma za sebou . zatím bez řizení
No právě ze spod. Ja to chci na dalším udělat tak abych měl krátkou páku vedle nohy jako v autě a ne také heblo jak mám ted,které mi drnčí jak hovado při nízkých otáčkách.africanxrv píše:motor je tak nizko jak jen tošlo, vyhled docela dobry ale tim že jsou dva sedadla prava strana bude na styl vyjde nevyjde,u renaulta je vidlička řazení zespoda tak sem ji uříz a otočil o 90st. a kni přidělal tahlo... no blbě see to vysvětuje bude lepší fotka,řizení je zatím ve fázi vyrobyLukibos píše:Vypadá super. Přes motor vidíš asi dobře,že? Jak máš uděláno řazení? A jak to,že bez řízení?africanxrv píše:tak první metry ma za sebou . zatím bez řizení
-
- franta.janov
zdravím váš traktor se mi velice líbí a videa jsou taky perfektní i výkon motoru je myslím dostačující nebo máte po první jízdě jiný názor?
-
no ale seš ukozou jak umiš akorat chudaci stromečci jinak na ten teren dobre myslim že nějaky ram proti přavraceni by se šiknul ale to určitě doladišfranta.janov píše:zdravím váš traktor se mi velice líbí a videa jsou taky perfektní i výkon motoru je myslím dostačující nebo máte po první jízdě jiný názor?
Jen bych udělal nějaký kryt na kardan co vede k zadní nápravě tam by to mohlo bolet
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
Pekné A páči sa mi na tom to že to neni strašne dlhé a vysoke ako skoro vsetky trakotry z nápravamy v3s ale toto je taky velký traktorík.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkná pila. Paráda,krásnej zvuk
-
kryt kardanu bude určitě hlavně toho od navijaku ,zatim neni ani podlahazdeněk 1 píše:Jen bych udělal nějaký kryt na kardan co vede k zadní nápravě tam by to mohlo bolet
-
paradni stroj
-
Lecho, gratuluji ,máš super strojovnu.Přijedu se osobně podívat.
-
a jááááá tááákytondak píše: Lecho, gratuluji ,máš super strojovnu.Přijedu se osobně podívat.