Převodové poměry, spočítejte si rychlost svého traktoru.
Re: Převodové poměry, spočítejte si rychlost svého traktoru.
Zdravím.Chlapi nefunguje mi program . Potřebuji spočítat rozdíl mezi nápravami.Dokazal by to někdo spočítat.Dik
Zdar, co potřebuješ spočítat? Já si to počítám sám ve svém excelu.
Dej co nejvíc info, tzn. převodové poměry, jaké nápravy a převodovky chce použít + jaké pneu, alespoň rozměr, poloměr se dá najít na netu.
Mira
Dej co nejvíc info, tzn. převodové poměry, jaké nápravy a převodovky chce použít + jaké pneu, alespoň rozměr, poloměr se dá najít na netu.
Mira
Zdravím.Dokázal bys mi spočítat rozdil mezi nápravami.DIK
Jo, dej rozměry pneu, převodové poměry, jaké chceš nápravy, atd.
M.
M.
Čau.Zadni V3S převod 1:1 přední 4:1 kola zadní průměr 1100 a přední průměr 750.Dík
Zdar, úplně nerozumím těm převodovým poměrů 1:1 a 4:1. Myslíš tím, že otáčky na vstupu př. nápravy jsou 4x větší než na zadní? To by určitě nevycházelo. Nebo je to 4:1 kuželový převod přední nápravy? To by byl předek o 15% rychlejší. Potřebuji všechny znát všechny převodové poměry, co jsou na trase.
Jaké chceš dát pneu? Chtělo by to ještě zjistit dynamické poloměry pro pneu, nebo alespoň statické poloměry, třeba na stránkách koltico.cz to mají, potom by se to dalo přesněji spočítat.
M.
Jaké chceš dát pneu? Chtělo by to ještě zjistit dynamické poloměry pro pneu, nebo alespoň statické poloměry, třeba na stránkách koltico.cz to mají, potom by se to dalo přesněji spočítat.
M.
Čau.Zadni V3S kola 11.2/24 přední diferenciál Avia 21 a kola 10.0/15
Nevím kolik má A21 kuželový převod zadní nápravy, našel jsem 41/9. Potom by vycházel předek o 22% rychlejší, takže musíš o cca 20% zpomalit.
Mirek
Mirek
Zdravím.Co potřebuji aby mi šel program na výpočet převodu.Porad něco vymýšlím.Dik
To je placený program.Dik
Čo je platené?
Kde ten program stáhnu
"Exelový" balíček je i součástí Openoffice, Apach office a dalších otevřených programů.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Ten program mám ale chce to po mě odemknout list a heslo.Nevim jaké heslo