Traktor M25
Re: Traktor M25
Samozrejme, že aj moj tak vie chodiť , ale na stk sa prišroubuje kus plechu na blokovanie 3 a 4 qvaltu. Je tam pomerne dosť úlav , pri nižšej max. rychlosti a ak dáš vyššiu tak aj tak len 25. Viac to chodiť nesmie. Také info mi dali na tunajšej stk.
Trojku a štvorku som skutočne aj zaradil raz v živote, keď som skúšal maximalku Už som to tu písal šírka 105 a výška 150cm to nie je na žiadne velké bláznenie.
Trojku a štvorku som skutočne aj zaradil raz v živote, keď som skúšal maximalku Už som to tu písal šírka 105 a výška 150cm to nie je na žiadne velké bláznenie.
To s tou maximálnou rýchlosťou do 25km/hod je ale všade. Je to tak napísané v manuáloch na prípravu na STK. Tak budem musieť aj ja vyriešiť tento problém, ale všetko poporiadku...Teraz mi treba ešte elektrikára čo by mi pomohol pospájať tie moje experimenty.
To väcšina domácich klonov. Ale na stk by si to mal napreparovať tak aby to nešlo viac ako tých 25km/h
Čaute páni, tak po dlhšej odmlke som sa pustil do prác. Začal som orbou a prípravou na výsadbu cesnaku. Čas mi vyšiel. Pôda bola trochu vlhká ale zase nie moc.
https://www.youtube.com/watch?v=XLdKfUnQrUg
Toto je tohtoročná úroda cesnaku:
v tejto dobe už usušený a pripravený na predaj.
https://www.youtube.com/watch?v=XLdKfUnQrUg
Toto je tohtoročná úroda cesnaku:
v tejto dobe už usušený a pripravený na predaj.
Akú máš sortu?
Čau je to taká domáca sorta čo sme dostali od svokra keď sme s tým začínali asi pred 10- timi rokmi. Ale je osvedčená už časom trochu sdegradovala lebo na začiatku mala iba 4-5 strúčikov takých veľkých a teraz sa nájdu kľudne aj 5-6 ale píše ako hrom! Hlavné je že mi vydrží kľudne do 7-8 mesiaca bez straty objemu (nezoschne sa) a chuti, a to ho máme doma v pivnici na byte. Tento rok sme mali nasadených cca 3000 hlavičiek. Bola to otročina hlavne zasadiť lebo sme boli od 1.11. do 23.11. s Covidom doma a potom už bolo počasie také ako bolo! Stále len pršalo ale dali sme to...a ľudia sú na ten môj cesnak naučený lebo tento rok som sa dostal aj k sorte od iného pestovateľa ale ten nik nechcel...
-
Pozdravujem potreboval by som tiez vidieť zapojenie toho brzdoveho valca. ďakujemUrsus 73 píše: ↑sob čer 14, 2014 8:29 pm Prepáč, ja som ti na to zabudol...dnes bolo dosť práce, ešte aj dážď nás vyhnal.. ak sa bude dať, zajtra nafotím, nemám to doma.....Tom-Tom píše:Nazdra chlapi, chcel by som vás poprosiť o fotku na zapojenie hlavného brzdového valca na Muiltkáre.Potreboval by som toho čo má všetky 4 vývody na vrchnej strane.Vopred ďakujem za pomoc
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)