Zaklad na novy traktor z T805
- fabikmiroslav
Re: Zaklad na novy traktor z T805
Bude to na metrovicu alebo dlhšie polená?! Ty máš hádam aj 130-140 cm
- fabikmiroslav
Ja mam 125cm .Jaro to je do hory na štiepanie cca metrovice preto tam nechavam 25cm vôlu ked ma pilčik oko z Gašparovej kravy
Dobre už bolo
Ja mám 115 cm a valec má výsuv 112 cm
- fabikmiroslav
Zatial ešte nikto neprišiel že by niečo utrhol čo som zvaril .Možno ale ja sa živím ako rušnovodič
Dobre už bolo
Jake más COčko? Mám compact a ten varí na ho... Kupil som vraj pokazenú fro kovoplast ale to mal.len predavajuci slaby istič a ta varilí sama, zvar hladký ako keby som.ho vybrúsil.. Tyristorová regulácia a to chodi krásne, potenciometrom nastavíš presne prud. Len škoda že to je velká ludra a asi pojde z domu
Zetor 4011
- fabikmiroslav
Vobec Cočkom nevarím len plechy .Varím klasikou OK7018 Bazicka elektroda.Zvaračka je Fronius 150
Dobre už bolo
Nazdar pani mám otázku neviem to tu nájsť má vôbec význam špekulovať nad Mirovím odpružením keď mám urezané riadenie to pôvodne a len jednu spojovačku za info ĎAKUJEM
- fabikmiroslav
Nad tym ani ne rozmyšlaj skôr po rozmyšlaj na tym ktory chuj to odrezal.Nechcem ta urazit ale netreba sa držat hned prveho kto čo povie treba íst sa aj druhych opytat .Da sa to aj spravit do pôvodneho stavu už som to robi l
Dobre už bolo
No takto robil som si to sám pred 15 timi rokmi bolo to bežne a rýchle riešenie teraz sa na to pozerám trochu inak ,tak chcem zistiť či to tak môže fungovať
takto alebo vrátiť pôvodný stav mam ešte jednu nápravu ale rezať viac zase motor tak je to veľa roboty tak neviem
takto alebo vrátiť pôvodný stav mam ešte jednu nápravu ale rezať viac zase motor tak je to veľa roboty tak neviem
-
- Kontaktovat uživatele:
Jaký motor v tom máš?
zetor 30
- fabikmiroslav
Ved ten motor mam vyrezany za pol hodinu a spravit olejovu vanu 2 dni tak neni o čom Čo sa tyka motora nič moc ale pokial si spokojný tak to nerieš
Dobre už bolo
no veď to nechce sa mi moc s tou 30 radšej bi som ho zamenil za 40 musím si to premyslieť