Jestli myslíš jako pojišťovací... Tak bych musel opsat štítek. Ale je to nějaký 20let starý výrobek z TOSu Rakovník/Vrchlabí.Vruf píše:Ahoj co jsi prosimte použil za ten ventil na hydrauliku k te orste?.
Druhý pojistka je na rozvaděči...
Jestli myslíš jako pojišťovací... Tak bych musel opsat štítek. Ale je to nějaký 20let starý výrobek z TOSu Rakovník/Vrchlabí.Vruf píše:Ahoj co jsi prosimte použil za ten ventil na hydrauliku k te orste?.
Přesně tak. Je asi jedno jaký pojistný ventil tam je. Musí být jen dobře nastaven. Já mám na přívodu do orsty i manometr. Takže vidím aktuální tlak v soustavě... Když dojede třeba píst na doraz tak to vyletí na 80bar a víc nepustí pojistak...Vruf píše:Tak ,že je jedno jaky použiju stačí tam mít jen správně nastavený tlak na orstu. Je tak?.
saano píše:Ahoj tiež mi tiekly prepadove hadičky od vstrekov , až som sa nasral kúpil nové hadičky. Samozrejme nepomoho a tieklo to stále. Tak som na každý koniec hadičky navliekol kúsok elektro. zmršťovacej bužírky nahrial aby sa stiahla , a čuduj sa svete pomohlo a konečne je pokoj.
Inak foto na google+ nefungujú nevieš ich nahrať niekam inam? Rád by som si pozrel tvoju mašinu.