Jakubuv traktor 4x4 V3S
- jakubliska
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jakubuv traktor 4x4 V3S
to uz bude jine ted no
- jakubliska
- jakubliska
Nebude ten náklon motoru dělat problémy s mazáním?
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
- jakubliska
- jakubliska
Ahoj...zajímalo by mě..zprovoznění motoru..vzhledem k motorové elektrice..potažmo řídící jednotce. Prostě co všechno je ktomu potřeba.Stavím taky trakturek a ten motor taky chcu....Baworákem jezdím taky uz skoro 20let..ne teda jednim a tym stejnym...ale uz 5tym kusem...525tds jsem měl mnoho let...byl to vybornej nenaročnej stroj...teď màm 530d uz 9let a nekterej z techto motorů bych chtěl použít...ale bojim se tý elektriky...co všechno je nutný na provoz.
Zatim čau
P.s. stroj good
Zatim čau
P.s. stroj good
- jakubliska
mašina píše:Ahoj...zajímalo by mě..zprovoznění motoru..vzhledem k motorové elektrice..potažmo řídící jednotce. Prostě co všechno je ktomu potřeba.Stavím taky trakturek a ten motor taky chcu....Baworákem jezdím taky uz skoro 20let..ne teda jednim a tym stejnym...ale uz 5tym kusem...525tds jsem měl mnoho let...byl to vybornej nenaročnej stroj...teď màm 530d uz 9let a nekterej z techto motorů bych chtěl použít...ale bojim se tý elektriky...co všechno je nutný na provoz.
Zatim čau
P.s. stroj good
Ahoj, ještě mi to neběží, ale je potřeba mít řídící jednotku z e34 525tds nebo ze starý E36 325tds tak, aby tam nebyl imobilizér a potom jen připojit k elektrice +a- a funguje to, samozřejmě tam musí být elektronický plyn a komplet motorovej svazek, zatim nemám jiný poznatek proč by to nemělo běžet. Určitě dám vědět až to poběží. Jen co jsem zkoušel tak mi to nejde z důvodu že mám špatný nějaký ventily na čerpadle to mi hlásí diagnostika, nechce mi to pustit naftu do vstřiku.
-
Pokial ja viem tak e36 ma imobilizer , a ten vntil na cerpadle ti odstavil on
- jakubliska
peter bendr píše:Pokial ja viem tak e36 ma imobilizer , a ten vntil na cerpadle ti odstavil on
Ty první e36 neměli imobilizér a jsou na čerpadle ještě další ventily ten hlavní nemyslím, já mám jednotku z e34 ta je lepší tam imobilizér není
Ako si na tom vlastne stalo motorom? ! Už ho máš napasovaný V traktore a jazdiš? !
-
A aky iny ventyl tam este je ?
- jakubliska
harijaro píše:Ako si na tom vlastne stalo motorom? ! Už ho máš napasovaný V traktore a jazdiš? !
Stav je viz foto stále nepojízdný, potřeboval jsem napasovat volant k sedačce na třetí pokus se to povedlo tak, abych mohl začít dělat elektriku a mohl začít zkoušet motor, snad už brzo nato dojde, čas je můj nepřítel.
- jakubliska