Traktor Trabi 2611
-
Re: Traktor Trabi 2611
Tak jo chlapi Trabi se opravdu předvedl akorád ty přední gumi to je katastrofa ale to je vedlejší. Chtěl jsem vědět co projede s vozem tak jsem šel vyvážet popel, na vleku to vypadá jako hromádka ale váhu to mělo jak kráva bylo tam i dost mokrýho sněhu co byl okolo a když mi to táta pomáhal zapřahovat tak jsem tak hádaly jak daleko do louky se dostane než se zakope mysleli jsme že do půlky tak jsem zařadil troju dal plnej a vyrazil a Traby dojel tam kam jsem chtěl a v pohodě. Ale bylo to díky tomu že jsem nakládal na voje a ještě tam hodil závaží z ify (50kg) takže nás oba Trabi uďál.
A taky bodu muset za nedlouho vyněnit spojku už bylo cítit že se jí na rorjezd moc nechce ale kdyš se chytla tak držela a neklouzala tak to zatím nechám koňoj.
A mám plech tak jsem začal s kapotou už mam nařezáno.
Odborný dohled sice nechyběl ale spíš se motal než aby dohlížel
A taky bodu muset za nedlouho vyněnit spojku už bylo cítit že se jí na rorjezd moc nechce ale kdyš se chytla tak držela a neklouzala tak to zatím nechám koňoj.
A mám plech tak jsem začal s kapotou už mam nařezáno.
Odborný dohled sice nechyběl ale spíš se motal než aby dohlížel
-
No tak nám při posledních větrěch spadla provizorní stříška na uloženejch taškách tak jsem měl aspoň důvod vyjet.
Tak jsem jí rozebral, prkna se spálí a tašky co byli dobry jsem narovnal zpět. Trabi už jezdí pěkně akorat je drobek mokro a boří se.
No a při úklidu ve stodole jsem našel zachovalej tlumič výfuku co měl jít do šrotu tak jsem ho na pár dní (měsíců) zachranil a světe div se já jedu a nikdo v baráku o tom nevý takže paráda akorát vzhled nic moc budu muset udělat jinej kulatej a jěstě o trochu výšší ale až po kapotě a ani na ní není čas tak práce na traktoru stojí a makat musi traktor.
A jěště jsem blejsknul soupravu.
Tak jsem jí rozebral, prkna se spálí a tašky co byli dobry jsem narovnal zpět. Trabi už jezdí pěkně akorat je drobek mokro a boří se.
No a při úklidu ve stodole jsem našel zachovalej tlumič výfuku co měl jít do šrotu tak jsem ho na pár dní (měsíců) zachranil a světe div se já jedu a nikdo v baráku o tom nevý takže paráda akorát vzhled nic moc budu muset udělat jinej kulatej a jěstě o trochu výšší ale až po kapotě a ani na ní není čas tak práce na traktoru stojí a makat musi traktor.
A jěště jsem blejsknul soupravu.
...no , nevím jestli to byl dobrý nápad s tím výfukem nahoru . Vypadá to sice dobře , ale abys neměl tvář pihovatou jako Vincek . On ten dvoutakt dokáže pěkně prskat...
-
To s tím prskáním vím a taky jsem z toho ze začatku les pihovatej ale on ten výfuk je narychlo danej a ve spojích to netěsní a trubka co vede ze spota je jak uhel takže to cáká dolů a když jsem dal ruku k výfuku a pořádně přidal tak dolů z výfuku to jen teklo a nahoru vylítlo jen pát kapek až jsem se divil že nemám ruku od karbonu.
-
Tak opět po dlouhé době začala pokračovat práce na traktoru už mám doma i přední díl kapoty takže jsem s traktorem najel do dilny a začal rozměřovat a zatim to vypadá spiš jako maska z 80 kristala ale musím spodek skrátit a vyřiznout diru pro mříšku se světli a třeba to bude vypadat líp ale to ukáže čas.
A taky jsem dostal kuličku na řadící páku na traktor se asi moc nehodí ale lepši než ta z avie která se vždi při podřazování vytáhla a já jsem nedořadil a zůstal v neutřálu.
A taky jsem dostal kuličku na řadící páku na traktor se asi moc nehodí ale lepši než ta z avie která se vždi při podřazování vytáhla a já jsem nedořadil a zůstal v neutřálu.
-
Po dlouhé době práce na traktoru pokračují ale ještě před tím lehce zrenovovaný Fortschritt e 931.50
A teď teda traktor tam práce ještě nekončí.
Málem jsem kvuli upevnění kapoty na rám musel sundávat motor ale nakonec se to povedlo i bez sundání. A jakmile kapota držela na traktoru tak musel opět do práce. (ty gumi to byla investice, paráda)
A teď teda traktor tam práce ještě nekončí.
Málem jsem kvuli upevnění kapoty na rám musel sundávat motor ale nakonec se to povedlo i bez sundání. A jakmile kapota držela na traktoru tak musel opět do práce. (ty gumi to byla investice, paráda)
- pinkygsx
- Kontaktovat uživatele:
Moc pekna kapotaz. Bude to hezky maly 2taktni Zetor
Pepina už je horová http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 20&t=81501
další projekt DaewARO : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 20&t=92759
JawARO: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... lit=jawaro
další projekt DaewARO : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 20&t=92759
JawARO: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... lit=jawaro
-
Dnes jen malou vsuvku z nedělní práce. Nedělali jsme nic velkého je neděle jen jsme narounali zbytek rozštípanejch polen na vůs a dojeli s ními ke štusu. A tam to začalo založili jsme valník a mě to nedalo tak jsem dal na přvevodovkách jedničky a pouštel spojku a vísledek určitě znáte.
No prostě nedělní odpoledne, ale aspoň už vým jak budu měnit přední kola
No prostě nedělní odpoledne, ale aspoň už vým jak budu měnit přední kola
-
Tak jsem se po dlouhé době dostal k traktoru a s tátou jsme došli k zavěru že priorita je hydraulika a brzdy, A hlavně co jsem sehnal kapotu ze zetoru tak jse myslel že jí nějak vyklepu ale nejde to. tak musim sehnat jinou a asi tu novější, ta se mě líbí víc.
Ale teď hydraulika. Někde na začatku mě Standa posílal fotky upravy zapalování aby se nechal vyměnit řemem v tu dobu jsem se domníval že to takhle dělat nebudu žeho budu hnát od altíku, ale těď jak na to došlo, a začal jsem vymejšlet jak by to šlo tak jako nejlepší zpusob se ukazala uprava zapalování.
Ta druhá řemenice se tam vejde jen jsem to zapoměl vyfotit ale na traktoru už se točila a řemeny se taky vejdou snad. A zapalování zatim sedí taky drží na 4xM6 šroubech zati jsem spokojenej.
A od sousedu jsem si privezl motor z Fakoře. Kolem osmi let ležel v kopřivach musel jsem ho Trabim vitahlou z kopřiv a zbila po něm díra jak už byl zabořenej. Motor plnej vody ale ja potřeboval ty přesuvníky z převodovky.
To co jsem potřeboval jsem tam nasěl a zbytek pude do prič.
Ale teď hydraulika. Někde na začatku mě Standa posílal fotky upravy zapalování aby se nechal vyměnit řemem v tu dobu jsem se domníval že to takhle dělat nebudu žeho budu hnát od altíku, ale těď jak na to došlo, a začal jsem vymejšlet jak by to šlo tak jako nejlepší zpusob se ukazala uprava zapalování.
Ta druhá řemenice se tam vejde jen jsem to zapoměl vyfotit ale na traktoru už se točila a řemeny se taky vejdou snad. A zapalování zatim sedí taky drží na 4xM6 šroubech zati jsem spokojenej.
A od sousedu jsem si privezl motor z Fakoře. Kolem osmi let ležel v kopřivach musel jsem ho Trabim vitahlou z kopřiv a zbila po něm díra jak už byl zabořenej. Motor plnej vody ale ja potřeboval ty přesuvníky z převodovky.
To co jsem potřeboval jsem tam nasěl a zbytek pude do prič.
-
Mám zde par fotek olejového čerpadla bohužel na něm není zadný štítek takže nevim kolik bude tlačit a jesli to nebude malo ale snad né. Tak jesli nekdo víte něco o tom čerpadle tak budu rád jediné co vím tak že má v sobě ventil že se olej točí jen v něm(promiňte že jsem to mapsal blbě ale jinak mě to nenapadlo napsat)
A taky přibližnou sestavu dílů jak by to mělo vypadat, jen se na to musí udělat celej držák aby to drželo na motoru když je na silentblokách.
A taky přibližnou sestavu dílů jak by to mělo vypadat, jen se na to musí udělat celej držák aby to drželo na motoru když je na silentblokách.