Vychazí to bez,když zařadím 4x4 na cestě tak traktor ručně odtlačím.Ondras83 píše:paradni!
mas nejakou vyrovnavacku mezi napravama, nebo to vychazi jako s 16tkama na predku?
Přestavba na 4x4
-
Re: Přestavba na 4x4
Ahoj,jestli můžu doporučit ohledně zasklení,z vlastní zkušenosti dej sklo do gum. Bude se ti to líp vyměňovat při rozbití,lepidlo je drahý a gumu máš na pořád,ale hlavně guma líp tlumí hluk. Přecejen se to sklo umí rozechvět taky slušně. Známej to na 4911 nalepil a teď si trhá vlasy. Já jsem to dal na svým domadělu do gum a paráda.
https://postimg.cc/image/4ypjjss3b/
P.S. mám taky feldu a s tím chlazením to taky není nic extra...
https://postimg.cc/image/4ypjjss3b/
P.S. mám taky feldu a s tím chlazením to taky není nic extra...
Majitel vozu v avataru
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
paradni podkop zavidim, celak je paradni pomocnik
ten podkop je to BH6600 tady z fora?
Zdar,
podkop parádní i já se snad dočkám, ale to musím pořádně zabrat šponu.
Jak to kope, můžes sem hofit nějaké video ?
Co ti chci poradit ze zkušenosti s nakladačem, udělej ho na odepínání, vím co říkám. i Ondru jsem přesvědčoval a myslím, že udělal velice dobře.
Přípneš si ho jenom když ho potřebuješ a nemusíš s ním pořád cárat. Otázka 2-3 minut záleží jak najedeš. Kdybys potřeboval výkresy můžu ti je poslat, funguje to velmi dobře.
Jara
Co ti chci poradit ze zkušenosti s nakladačem, udělej ho na odepínání, vím co říkám. i Ondru jsem přesvědčoval a myslím, že udělal velice dobře.
Přípneš si ho jenom když ho potřebuješ a nemusíš s ním pořád cárat. Otázka 2-3 minut záleží jak najedeš. Kdybys potřeboval výkresy můžu ti je poslat, funguje to velmi dobře.
Jara
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
je to pravda kdyz to nepotrebuju, tak ho mam sundanej a netaham ho porad s sebou (kvuli namahani traktoru a i kvuli mistu)
-
Jo je to onOndras83 píše:paradni podkop zavidim, celak je paradni pomocnik
-
Podkop slape super je to luxusní pomocník mužu jen doporučit,dokonce jsem se sním celkem naučil a naberu někdy i plnou lyžkujara1303 píše:Zdar,
Jara
Video je zatím jen tohle s prvního testu.https://m.youtube.com/watch?v=D2YLkJwmPBU
Ten podkop, zaaretuj k traktoru ,ať jsi schopen při bagrování využít i váhy traktoru.
-
Už sem to napravil,sešrouboval sem ten třetí bod tak jak to má být a při vytažení podpěr podkopu zvednu zadní kola do vzduchu.
-
Nazdar,potřebuju poradit! Mám vymackané pouzdra svislých čepu na přední nápravě Aro M461. Nevíte někdo jestli se dají ještě sehnat?
Tam nebudú púzdra ale ložiská. Rozober to a na lozisku bude rozmer a podľa toho kúpiš nové.
- Hraboš
Náprava z Ara nemá na svislých čepech ložiska,jsou tam opravdu pouzdra.
- jirik610
Sehnat se dají , nejsou zrovna laciny , lepší jak pouzdra čepu na Aro M461, je prostě koupit futra adeqátních průměrů hlavně bez mazací drážky a upravit si je , nebo nechat udělat .Pozor na 90% pokud už jsou vymačknuty futra bude v riti i čep (bude vydřenej nebo vyrezlej a bude mrvit i novy futra) , ty čepy je lepší nechat udělat, kdysi sem si je nechával vyrobit u soustružníka odvedl dobrou práci, vyrobyl mi kaleny čepy s leštenym tvrdochromem, na věky ,(čepy jo ale Pavla vzala rakovina) po čtyrech rokách provozu vypadají stejně , né li lépe jako těch dalších 8 v regálu , předek sem rozebíral v srpnu , banální závada proraženej obal diferáku , jo 25cm je 25 cm bohužel ještě mě mrzí ten malej rejd ty nápravy , ale to už je u těchto náprav holt osud .... Zase narozdíl od upravenejch náprav z předohrabovejch aut má aro dostatečnej materiál poloos poměrně dost materiálu i v těch svislejch čepech a dost masivně vyřešenej náboj kola se dvěma dostatečnejma ložiskama . trochu poslabší je kuličkovej kloub ale dokud je namazanej a nepřemáhá se například odstraněním dorazu na venku koule -vydrží , ale doplnění přední uzávěrky u traktoru ťechto proporcí už bych asi nedoporučil, sám sem nad ní uvažoval ,protože vím jak dobrá věc to je ,ale lepší když si kolo hrábne jak když se rozerve tak blbě sehnatelná věc jako krátká polosa na M461 .
Proto na dalším traktoru sem šel cestou výroby nápravy z doslova hromady jiných náprav ,řešení bylo drahé ,složité, zdlouhavé a bolestné , vysledkem je světlost 37cm s obuťím 10,5x15,3 ,přední uzávěrka ,rejdu až po ko..t a kompletní rozebiratelnost celé nápravy , taky dostupnoat jednotlivejch použitejch dílů ,ke kladům bych ještě dodal váhu bez kol 160kg pri velikosti menší než zkrácené aro tady tohoto opravdu moc pěkně povedeného traktoru , pro kterej mám zatím jen hromadu superlativů , opravdu se mě moc líbí skvělá masinka ...
Proto na dalším traktoru sem šel cestou výroby nápravy z doslova hromady jiných náprav ,řešení bylo drahé ,složité, zdlouhavé a bolestné , vysledkem je světlost 37cm s obuťím 10,5x15,3 ,přední uzávěrka ,rejdu až po ko..t a kompletní rozebiratelnost celé nápravy , taky dostupnoat jednotlivejch použitejch dílů ,ke kladům bych ještě dodal váhu bez kol 160kg pri velikosti menší než zkrácené aro tady tohoto opravdu moc pěkně povedeného traktoru , pro kterej mám zatím jen hromadu superlativů , opravdu se mě moc líbí skvělá masinka ...
Je těžky bejt debil konkurence je veliká
traktor - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =20&t=9934
vlek - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 77&start=0
traktor - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =20&t=9934
vlek - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 77&start=0