Nakladač - pohon hydraulikou

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
hanz100

Re: Nakladač - pohon hydraulikou

#166 Nový příspěvek od hanz100 »

zdravim chlapy zruba pred 4 roky jsem zalozil toto vlakno chtel jsem malej ale kompaktni nakladac predstava nebyla zadna nez jsem potkal toro dingo zalibilo se mi tak sem se dal do dila to je ten cervenej vzadu co je videt na jedne fotce par zvas si ho chtelo taky tak sem dal plany na ulozto.cz a pan j.Novotny alias pes pana doboty ho postavil take vydareny kus .Jak sem jiz nekolikrat zminoval koupil sem jesterku ta mela motor listter petters 2,2 lit. a 47kw pojezdove cerpadlo a4vg30 a kolove hydromotory tri roky mi verne slouzila pri stavbe domu ale byla velka a neskladna proto dostala gasem a dily byli pouzity na novy nakladac plechy jsem palil plynem a slabsi plazmou k uspore penez jsem postavil cnc stul na paleni
motor listter petters 2,2 l 47kw
hydrogenerator a4vg30
vpredu 2 kolove hydromotory
vzadu 1 kolovy hydromotor napojeny na zuzenou napravu z asi tranzita
šířka 1,2 metru
vaha tipuju kolem 1,8 t
a uveze neco pres tunu testovano na kubykove nadrzi
zatim bez zavazi
plany jsou taktez na ulozto
diky za vase postrehy a reakce

Ondras83
Kontaktovat uživatele:

#168 Nový příspěvek od Ondras83 »

hanz100 píše:tak chalani par fotek pro vas jeste nemam kapotaz hotovou nemam moc casu ale v zime se do ni dam trosku jsem to skousel a maka luxusne ma draha polovicka me dohnala rozvozit a srovnat zahradu .jezdil jsem stim cely 4 dny vyklepanej jak startka ale super 40 tater jsem rozvozil jako fík diky za vase pripominky http://postimg.cc/gallery/1t1astdgk/
:wink:
video tohohle nemas? hrozne se mi tolibi :) na vykresy jsem uz koukal, ale jsem z toho zmatenej, to je primo nejakej program? nakonec se mi to podarilo otevrit v autocadu, ale nejsou tam tloustky materialu a pocty kusu :)

proc nejsou predni a zadni kola stejny? motor a pohon je teda zty jesterky? pohon hydromotorama? kdyby jsi jeste neco delal, urcite natoc video, vypada to vazne paradne :)

hanz100

#169 Nový příspěvek od hanz100 »

je to v inventoru 2011 tet sem v praci a priletim az za 14 dni ale mam tu komp kde to mam tak to dam do pdf at se da lepe podivat i s rozmerama .co se tyce videa jeste jsem zadne nedelal ale velkej kontejner sem nalozil sutii tak za 20 minut maka to suprove .zadni kola tam nejsou protoze jsem jeste neudelal podlozky s roztecema mam je nakresleny ale nestihl sem je vypalit spis sem musel zacit makat a byl jsem linej tocit zavyty ale mam je .

hanz100

#170 Nový příspěvek od hanz100 »

hanz100

#171 Nový příspěvek od hanz100 »

SORRY CHLAPY SPATNY ODKAZ http://postimg.cc/gallery/1t1astdgk/

Odpovědět

Zpět na „Stavíme traktor domácí výroby“