HORAL 4×4
Re: HORAL 4×4
To neznáš důchodce. Ti už vůbec nemají na nic čas, jak jsou pořád něčím zaměstnaní...
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Krásný to stroj přeju ti hodně najetých kiláků
Ahoj,
měl bych jenom otázku ohledně toho řízení. Z čeho je a jak ti to funguje? Máš ho hnané orig. čerpadlem? Já chci použít řízení z VW transporter T4 a chci tím otáčet kolama 10.0/75-15,3 tak jen pro představu... Díky
Mira
měl bych jenom otázku ohledně toho řízení. Z čeho je a jak ti to funguje? Máš ho hnané orig. čerpadlem? Já chci použít řízení z VW transporter T4 a chci tím otáčet kolama 10.0/75-15,3 tak jen pro představu... Díky
Mira
Je to řízení z jedničkového Focusa a zatím si nemožu stěžovat , jde to utočit jedním prstem... Čerpadlo je tam origo z Forda, jen jsem sdělal původní řemenici a nacpal tam obyč na klíňák. To tvoje z Transportera by těma kolama mělo v pohodě utočit .jezus666 píše:Ahoj,
Mira
Díky , ale ještě to bude dlouhá cesta, snad do konce léta by mohlo být hotovo . Zatím je ve fázi, kdy vše potřebné na ježdění funguje, ale rozhodně takto neskončí .Zímba píše:Krásný to stroj přeju ti hodně najetých kiláků
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
tady to nejak upadlo ne?
Dlouho naštěstí nic neupadlo .
Přes zimu času kvůli škole moc není, ale postupně se něco málo děje, dělalo se dřevo, teď zase seno a práce kolem domu. Teď čekám na nějaké věci z CNC na hydrauliku, jinak už je všechno ostatní doma a nachystané... Časem se ukáže jak moc se k tomu dostanu
Přes zimu času kvůli škole moc není, ale postupně se něco málo děje, dělalo se dřevo, teď zase seno a práce kolem domu. Teď čekám na nějaké věci z CNC na hydrauliku, jinak už je všechno ostatní doma a nachystané... Časem se ukáže jak moc se k tomu dostanu
Z čoho je tá náprava?
neviem či podobnú alebo také istú má kamoš na vlečke za nisan terano a vozí na nej drevo. mala by bzť z kia carnival
Sorry za prodlevu, nebyl jsem chvíli na příjmu náprava je Fiat Ducato / Peugeot J5, pevná jako kráva, unese v pohodě tak 3 tuny kola jsou tuším z Furgona...
Jinak tady nějaké fotky z týdenní činnosti
Na jedné straně kapalina (prasklá pružina a vyjetý pístek) + na druhé toto = odtah z Maďarska .. k tomu urvaný výfuk z pláže . ještě že to není naše auto, takže jen (ne)násilná výměna a tradá domů
Na traktoře a vlečce se taky něco , posuďte sami, snad bude oku lahodit... prakticky dodělané uložení maileru vyklápení vlečky, ještě radši dovystužit a mělo by vydržet (foceno bohužel spíš po práci)... ze započaté činnosti na hydraulice traktoru uloženo čerpadlo, rozvaděč (zapomněl vyfotit) a rozdělaný trojbod, teď se mi snad zadaří dostat na laser a vypálit páky, jinak bude broušení na .. samozřejmě technický dozor nesmí chybět
Na jedné straně kapalina (prasklá pružina a vyjetý pístek) + na druhé toto = odtah z Maďarska .. k tomu urvaný výfuk z pláže . ještě že to není naše auto, takže jen (ne)násilná výměna a tradá domů
Na traktoře a vlečce se taky něco , posuďte sami, snad bude oku lahodit... prakticky dodělané uložení maileru vyklápení vlečky, ještě radši dovystužit a mělo by vydržet (foceno bohužel spíš po práci)... ze započaté činnosti na hydraulice traktoru uloženo čerpadlo, rozvaděč (zapomněl vyfotit) a rozdělaný trojbod, teď se mi snad zadaří dostat na laser a vypálit páky, jinak bude broušení na .. samozřejmě technický dozor nesmí chybět
Naposledy upravil(a) horavi dne ned črc 31, 2016 10:27 pm, celkem upraveno 1 x.