Papradňanský Zelenáč
Papradňanský Zelenáč
Ahojte. Tak pridám aj ja svojho pomocníka.
Motor - Škoda 1202
Prevodovka I - Škoda 1202
Prevodovka II - Škoda 1202
Zadná náprava - Škoda 1202
Kolesá - R13 - R16
Príslušenstvo - mala dvojkolesová vlečka, ručný navijak, do budúcna chcem elektrický navijak na 12V, zadný ochranný rám za sedačku a radlicu na sneh
Motor - Škoda 1202
Prevodovka I - Škoda 1202
Prevodovka II - Škoda 1202
Zadná náprava - Škoda 1202
Kolesá - R13 - R16
Príslušenstvo - mala dvojkolesová vlečka, ručný navijak, do budúcna chcem elektrický navijak na 12V, zadný ochranný rám za sedačku a radlicu na sneh
Re: Papradnanský Zelenáč
...tak vítej . Klasická klasika . Hlavně že slouží Tvým potřebám . Nechystáš se ho trošku okrášlit..?
Re: Papradňanský Zelenáč
Vitaj tu brácho.
Re: Papradnanský Zelenáč
Ahoj vladimir jasne niake veci sa pomenia semtam niake brusenie niaky zvar tak ma este cas na kraslenieVladimír2 píše: ...tak vítej . Klasická klasika . Hlavně že slouží Tvým potřebám . Nechystáš se ho trošku okrášlit..?
Ahoj bracho a dikToreto píše:Vitaj tu brácho.
Skvelé, "sersam ladu" na ľavom zadnom blatníku mám aj ja, skoro totožnú.
Paradamirage píše:Skvelé, "sersam ladu" na ľavom zadnom blatníku mám aj ja, skoro totožnú.
tož vitaj,,,,
a nevadí ti ten výfuk pod ňufákom?
Ahoj ja som to tak kupil tak budu niake upravy pojde nan kolienko to mas pravdu lebo priamo pod nos to fukaDanculSK píše:tož vitaj,,,,
Najlepšie bolo to schádzanie dole z odťahovky Ešte že to má brzdy na všetky kolesá
Nafoť vlečku
Nafoť vlečku
Ahoj, tiež ťa tu vítam, na Papradno mám len pekné spomienky, rád by som sa tam ešte niekedy pozrel . A traktorík nech ti dobre slúži a robí ti len radosť.
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Ahoj a tik ked pojdes sem napis a kludne posedime a pokecame zavolam aj brata Toreta a pojdeme na pivko
Na tu motorovku si sprav držiak ako mam ja