Pilsnera
Pilsnera
MOTOR:lada 1500
PRVNÍ PŘEVODOVKA:lada
DRUHÁ PŘEVODOVKA :wartburg 900
POHON: 4X2
PALIVO :benzín možná bude plin
BRZDY: BUBNOVÉ WARTBURG
PŘEDNÍ NÁPRAVA : kyvná domácí výroby
NA TRAKTORU SE PRACUJE VÍCE FOTOGRAFIÍ DODÁM
PRVNÍ PŘEVODOVKA:lada
DRUHÁ PŘEVODOVKA :wartburg 900
POHON: 4X2
PALIVO :benzín možná bude plin
BRZDY: BUBNOVÉ WARTBURG
PŘEDNÍ NÁPRAVA : kyvná domácí výroby
NA TRAKTORU SE PRACUJE VÍCE FOTOGRAFIÍ DODÁM
Naposledy upravil(a) PILSNERA dne ned bře 29, 2009 7:33 pm, celkem upraveno 1 x.
- bastardtraktor
Pilsnera
Radši s tím jezdi jen na nějakej ředěnej plyn
ať to nejni moc bujný ta Lada.
jinak ti to tu nápryvu a převodovku z Warťase pěkně vymele.
ať to nejni moc bujný ta Lada.
jinak ti to tu nápryvu a převodovku z Warťase pěkně vymele.
ooooooooooooo
Pilsnera
taky si myslím, že použití převodovky wart. je problém... wart 900 měl výkon okolo 40koní..... lada 1500 má 70-80koní..... to je dvakrát tolik, navíc bude určutě převod do pomala, čímž naroste už tam příliš velký kroutící moment... ta převodovka to při prvním nákladu nepřežije, nejšpíš nepřežije ani první odpal na plnej plyn....
pro tenhle motor použij druho převodovku, a nápravu z nějaké dodávky, menšího náklaďáčku... jako žuk, robur, garant, avia15, nebo z nějakého gazu, Ara, jiného většího terénního vozu s pevnou nápravou....
pro tenhle motor použij druho převodovku, a nápravu z nějaké dodávky, menšího náklaďáčku... jako žuk, robur, garant, avia15, nebo z nějakého gazu, Ara, jiného většího terénního vozu s pevnou nápravou....
Pilsnera
Tak na tu přední nápravu taky hledím. Říkám, že přední náprava na Haťanovi je vachrlatá, ale tohle vypadá poněkud zajímavě Mohl bys mi prosím vyfotit, jak ji máš přidělanou k rámu?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Pilsnera
Prokoukl Ještě trošku doladit, ale stejně mě zajímá, co na to bude říkat ta přední náprava
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz