Traktor z Horňácka II
Traktor z Horňácka II
rok výroby ............2008
motor .................ČZ 175/356
převodovky...........ČZ + škoda 120
nápravy ...............Přední domácí výroba,zadní škoda120
brzdy ..................kapalinové na zadní nápravě
kola ...................přední 135/80/R12 zadní 6.00/16
šířka .................115cm
celková délka........200cm
Rám: Posvařovaný z U-profilu 67x44mm.
Rozměry rámu jsou dxš .......188,5cm x 69cm.
Přidávám ještě nějaké další fotky ze stavby.
motor .................ČZ 175/356
převodovky...........ČZ + škoda 120
nápravy ...............Přední domácí výroba,zadní škoda120
brzdy ..................kapalinové na zadní nápravě
kola ...................přední 135/80/R12 zadní 6.00/16
šířka .................115cm
celková délka........200cm
Rám: Posvařovaný z U-profilu 67x44mm.
Rozměry rámu jsou dxš .......188,5cm x 69cm.
Přidávám ještě nějaké další fotky ze stavby.
Naposledy upravil(a) zdeněk 1 dne stř říj 22, 2008 8:51 pm, celkem upraveno 3 x.
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
Re: Traktor z Horňácka II
Práce na zadní nápravě. Poloosy jsou zmenšené o 18cm. Náprava má šířku něco málo přes 1metr
Naposledy upravil(a) zdeněk 1 dne čtv říj 23, 2008 8:07 pm, celkem upraveno 1 x.
Přední náprava: je udělaná z I-profilu 45x60mm a dálka je 77cm. Do I-profilu je ještě vložená pásovina o tloušťce 6mm z obou stran.
ta poslední fotka to se dá nekde sehnat nebo ne???nebo sis to nechal delat???zdeněk 1 píše:Přední náprava: je udělaná z I-profilu 45x60mm a dálka je 77cm. Do I-profilu je ještě vložená pásovina o tloušťce 6mm z obou stran.
kuta píše:ta poslední fotka to se dá nekde sehnat nebo ne???nebo sis to nechal delat???zdeněk 1 píše:Přední náprava: je udělaná z I-profilu 45x60mm a dálka je 77cm. Do I-profilu je ještě vložená pásovina o tloušťce 6mm z obou stran.
to je vytočený na soustruhu ...
Autolakýrník, autoklempíř
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se dřív vysrat...
Sháním ohýbačku na plech, i doma dělanou - délka 1000 mm tloušťka 1,5 mm dohodou
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se dřív vysrat...
Sháním ohýbačku na plech, i doma dělanou - délka 1000 mm tloušťka 1,5 mm dohodou
je to udělané jak píše jeník. Je to vyrobené ze dvou částí -foto a posláze svařené. Čepy na přišroubování kol jsem vzal ze zadních bubnů ze Š120 a nalisoval jsem je tamkuta píše:ta poslední fotka to se dá nekde sehnat nebo ne???nebo sis to nechal delat???
aha já myslel že se to nekde nechá koupit by me ta zajímalo na mim trakturkuzdeněk 1 píše:je to udělané jak píše jeník. Je to vyrobené ze dvou částí -foto a posláze svařené. Čepy na přišroubování kol jsem vzal ze zadních bubnů ze Š120 a nalisoval jsem je tamkuta píše:ta poslední fotka to se dá nekde sehnat nebo ne???nebo sis to nechal delat???
že bych tam dal vetší kolesa
jak jsem psal -koupit se to nedá,ale není to nic složitého udělat to na soustruhu.kuta píše:aha já myslel že se to nekde nechá koupit by me ta zajímalo na mim trakturkuzdeněk 1 píše:je to udělané jak píše jeník. Je to vyrobené ze dvou částí -foto a posláze svařené. Čepy na přišroubování kol jsem vzal ze zadních bubnů ze Š120 a nalisoval jsem je tamkuta píše:ta poslední fotka to se dá nekde sehnat nebo ne???nebo sis to nechal delat???
že bych tam dal vetší kolesa
jojo nevím mel bych strašne malý rejd kdybych tam mel vetší kola,musel bych to asi předelat už takhle je malýzdeněk 1 píše: jak jsem psal -koupit se to nedá,ale není to nic složitého udělat to na soustruhu.
Další foto ze stavby
Přivaření dosud vyrobených dílů na rám + foto uchycení převodovky do rámu
Přivaření dosud vyrobených dílů na rám + foto uchycení převodovky do rámu
-
Ahoj prosim te nemas vyfotene to retezove kolo co je na prevodovce? a jak je tam napasovan ten tisichran nebo jak se to menuje? dik
slíbené foto:kozel píše:Ahoj prosim te nemas vyfotene to retezove kolo co je na prevodovce? a jak je tam napasovan ten tisichran nebo jak se to menuje? dik
Řetězové kolo původně pochází z nějakého neurčeného stroje.Nechal jsem si ho upravit -navařená přírubu na pero se dala pryč a udělala se vložka a přrivařila.
"tisícihran"je tam přišrubovaný 5ti škouby M5
jak si vyřešil to kolo na tu převodovku jak si sem psal že je jednou napnutý a podruhý neee?
už si to nejak vyřešil??
už si to nejak vyřešil??
Ano vyřešeno Nakonec jsme zjistil,že tam byl špatný ten "tisícihran" co jsem vzal z lamely ze š 120.Zehnal jsem druhou spojku a přehodil jsem to a už je to dobrý.Ten původní byl asi nějak špatně vyrobený,protože to bylo úplně křivé.kuta píše:jak si vyřešil to kolo na tu převodovku jak si sem psal že je jednou napnutý a podruhý neee?
už si to nejak vyřešil??