Malej drndil
- buzičák
Malej drndil
Nazdar chlapi koupil sem z brašulí nalej traktorek tak to sem taky dávám abi to tu bilo
Rok vírobi 1983
Motor : jawa 250 panlka
První převodovka úhlová púvod neznámí
Druhá převodovka : žuk
Zadní náprava : žuk skrácená na 70cm
Přední náprava děláná -kyvná,náboje asi nějekej předpotopní fiat
Brzdy - kapalinové půlené,ruční brzda na kardanu
Nemislete si že to jezdilo bilo na tom docela dost práráce například oprava brzd pak se zjistilo že se musí zgenerálkovat motor a tak dál a tak dál budu to sem průběžně dávat podle toho jak bude čas a přidávám sem ktomu první fotky tak zatím zdar.
Rok vírobi 1983
Motor : jawa 250 panlka
První převodovka úhlová púvod neznámí
Druhá převodovka : žuk
Zadní náprava : žuk skrácená na 70cm
Přední náprava děláná -kyvná,náboje asi nějekej předpotopní fiat
Brzdy - kapalinové půlené,ruční brzda na kardanu
Nemislete si že to jezdilo bilo na tom docela dost práráce například oprava brzd pak se zjistilo že se musí zgenerálkovat motor a tak dál a tak dál budu to sem průběžně dávat podle toho jak bude čas a přidávám sem ktomu první fotky tak zatím zdar.
- virgil
Re: Malej drndil
hezký traktor, na zadek pěkné šípáky a nemá to chybu
- buzičák
Taky si mislím že je docela hezkej koupili sme ho za 2500 kč a tak sme ho zachránili před šrotem. Bilo naměm pár oprav ale tak moc drahé to nebilo zevším všudy sem se vešel do 6ti tisíc kč ale i s koupí.nazadek čase půjdou taky šípáky ale nevím kdy jsou momentálně jiné vídaje.
Tak a teškon k věci nejdříve přišli na opravu brzdy a bili v hajzlu brzdové válečky aty už nejsou k mání tak sem to přispůsoboval na jiné a podařilose,viz přidávám nějaké fotky.
Tak a teškon k věci nejdříve přišli na opravu brzdy a bili v hajzlu brzdové válečky aty už nejsou k mání tak sem to přispůsoboval na jiné a podařilose,viz přidávám nějaké fotky.
nejvíc mě zaujal zavazadlový prostor za sedačkou to by mě nenapadlo.
traktůrek je to celkem povedenej
traktůrek je to celkem povedenej
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
Traktorek pekný Gratulujem Ale ten motor by som už do trakotra nechcel .
- buzičák
Díky chlapi ten zavazadloví prostor za sedačkou mě taky zaujal když sme ho kupovali není to můj nápad to už tam tak bilo. a teďkon pokračování v oprávách bil zadřemej motor na klikové hřídeli na ojnici tak sem sehnal jinou klikovku a nechal přebrousit válec a koupil sem nové ložiska a gufera a rozebral motor to bi ste tomu nevěřili co sem tam našel za poklady posuďte sami podle fotek.Motor je po celkové Go opravě tak sem ho namontoval na spátek a nastartoval a ejhle notor funguje dobrě ale dinamo nedobíjí tak sem to musel opravit a hned sem to předělal a velké relátko a začal dobíjet jako fík a pro zatím mi to dobíjí zdá se že to bude dobrej pomocník.Jen co budou nějaké peníze na víc tak dostane na zadek šípové obutí a pak to bude jiná.A taky už posloužil v lese v probírce a bil tam dost obratný a díky tomu jak je úzkej a krátkej tak se dostal skoro všude tak to je prozatím všechno a přidávám ty slíbené fotgrafie zatím zdar.
co to je za výfuk mám podobnou konstrukci ale orygo výfuky a takovíhle by se mi líbil
- buzičák
Cau co je to za vejfuk to nevím je doma dělaný ale nedělal sem ho já tak už sem to koupil,akorát to ná nevíhodu tu zě je svedenej dolu a všechen smrad de ve větším tahu do ksichtu tak ho předělám na horu tak jak to mám dělaný u žíguláčka najdeš ho v traktorech domácí vírobi a nebo nám odkaz pod svím podpisem. A ten vífuk nechej na horu vím očem mluvím když sem ho měl u žíguláčka dolu tak ně brácha při orání hrozně nadával že se ten smrad nedá dejchat když chodí za pluhem tak šel urychleně na horu a máme oba klid a hlavně nežerem ten smrad.
Já je mám taky nahoru oba dva a když vidím co z toho kolikrát lítá to bych k sváče nechtěl. jen je problém s dvěma orygo výfuky nahoru samozřejmě se to láme
Já mám výfuk udělaný dolů a jsem spokojenýbuzičák píše:Cau co je to za vejfuk to nevím je doma dělaný ale nedělal sem ho já tak už sem to koupil,akorát to ná nevíhodu tu zě je svedenej dolu a všechen smrad de ve větším tahu do ksichtu tak ho předělám na horu tak jak to mám dělaný u žíguláčka najdeš ho v traktorech domácí vírobi a nebo nám odkaz pod svím podpisem. A ten vífuk nechej na horu vím očem mluvím když sem ho měl u žíguláčka dolu tak ně brácha při orání hrozně nadával že se ten smrad nedá dejchat když chodí za pluhem tak šel urychleně na horu a máme oba klid a hlavně nežerem ten smrad.
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
- buzičák
Nevím jak kdo ale traktor z vífukem dolu není traktor a už se to tu na foru taky řešilo.Já mám na žíguláčkovi vejfuk nahoru a nemám s tím žádný problém a kdy někdy občas plivne tak ať ale při orbě když jde pěkně do tahu tak alespoň nejde smrad bráchovi za pluhem do ksichtu a mě takyne když ho jen tak lechtáte tak moc nekouří ale jak de dýl v tahu tak to pak je jiná že není vidět u změ tak ať to jde radči nahoru asi tak.
zdeněk 1 píše:Já mám výfuk udělaný dolů a jsem spokojenýbuzičák píše:Cau co je to za vejfuk to nevím je doma dělaný ale nedělal sem ho já tak už sem to koupil,akorát to ná nevíhodu tu zě je svedenej dolu a všechen smrad de ve větším tahu do ksichtu tak ho předělám na horu tak jak to mám dělaný u žíguláčka najdeš ho v traktorech domácí vírobi a nebo nám odkaz pod svím podpisem. A ten vífuk nechej na horu vím očem mluvím když sem ho měl u žíguláčka dolu tak ně brácha při orání hrozně nadával že se ten smrad nedá dejchat když chodí za pluhem tak šel urychleně na horu a máme oba klid a hlavně nežerem ten smrad.
ale jak přeci jen dvoutakt si na výfuku zakládá a stačí jen malá dirka jinde a už to je všechno jinde
- buzičák
To záleží na tom jak si to každý utěsní a hlavně svaří já stím nemám žádný problémi a svářečinou se hlavně živím ale to je vtomdle případě dost nepodstatné to bi utíkal od daného tématu.
Tak jen uteč aspoň na chvilku, no ,přeci jen konstrukce takových to výfuků je zajímavá
- buzičák
Nazdar chlapi tak sem tu už dlouho nebil a není ani nic nového ale tak přeci jo v neděli brašule jel do lesa a malej drndil tam nevidžel uplně se rozpadnul ventilátor nuceného chlazení tak sem to z žíguláčke odtáhnul domu a je zase o práci postarámo musím sehnat mejaký noví větrak a pokuď možno tak přes řemen a jesli někdo máte nějakej zbitečnej tak prosím nabídněte a mislím že se určitě domluvíme. Jak sem to viděl tak se mě s toho chtělo Ale co se dá dělat seženese novej větrák a předělá se to alespoň bude co tak zatím zdar.