Ereso
-
Re: Ereso
Vladimíre a cena?
-
Tak to bude trošku problém, nejsem zrovna ve tvém okolí
Lukine,na foru neni nic problem, staci komunikovat a vsechno jde
Traktůreček Gery: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=79710
-
Potřeboval bych tak trochu poradit. Zjistil jsem, že můj traktor má celkem mizerný záber, stačí aby bylo trochu mokro a už to hrabe a nejde se pohnout z místa. Chtěl bych znát váš názor na tyto dvě varianty. Myslíte, že bude stačit vyměnit pneumatiky za originální s traktorovým vzorkem? Nebo nechat převařit disky a použít širší pneu, popřípadě použít úplně jiná kola? Díky moc za Vaše názory
Je aj ďalšia možnosť vyrobiť si celoželezné. Výdu lacnejšie! Na odhŕňanie snehu lepšie ako guma + reťaze. Pokiaľ nepotrebuješ chodiť po asfalte. Kúpe nových gum sa asi do budúcna aj tak nevyhneš. 8,3 20 budu na lúkách pri kosení lepšie ako nejaké 11,5 20
8,3 20 dokážeš lepšie zaťažiť lebo máju menšiu plochu tj. kg na cm2 Vláčiť väčšie závažie je zase priam nebezpečne pri bočných náklonoch.
8,3 20 dokážeš lepšie zaťažiť lebo máju menšiu plochu tj. kg na cm2 Vláčiť väčšie závažie je zase priam nebezpečne pri bočných náklonoch.
kto nič nerobí,nič nepokazí
-
No, nejde mi jen o zimu, ale spíše o celoroční provoz, proto železná kola nepřipadají v úvahu
Vladimír to napísal úplne presnem nad tím už neni viac čo špekulovat na zimu hladké gumy v retazoch na šípáky retaze najlepšie v H tvar aby retaz nezaliezla medzi šíp a v lete na travu les blato atd dobrá šipová guma v správnom rozmer vočí váhe traktora, mal som aj v3s gumy aj v retaziach a mam teraz šípy viem čoto obnáša pozri moje téma.
-
jeto nejaky sroubovy posun toho ucka
Traktůreček Gery: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=79710