Vďaka Keby sme začali vyrábať tie naše stroje tak by všetci veľký výrobcovia skrachovaliIvo603 píše:Traktor máš super urobený, už len typizovať a začať sériovú výrobu
H-04
Re: H-04
A ešte by sme pomohli našej ekonomikeIvo603 píše:... bol by koniec invázie čínskych traktorov na náš trh
Dufam že sem dáš aj nejake video keď bude čert v pracovnom nasadení. Veľmi ma zaujíma ako to pracuje.
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Jasné že dám maká ako čertpedro643 píše:Dufam že sem dáš aj nejake video keď bude čert v pracovnom nasadení. Veľmi ma zaujíma ako to pracuje.
- kronholec.sk
- Kontaktovat uživatele:
hydročerpadlo máš stále v zábere, alebo sa dá nejak vypínať?
ako to zaťažuje motor? a ako čerpadlo zvláda vyššie otáčky?
ja chcem robiť hydrauliku na moj traktor a vela o tom neviem, tak sondujem kde kto ako to ma vyriešené...
ako to zaťažuje motor? a ako čerpadlo zvláda vyššie otáčky?
ja chcem robiť hydrauliku na moj traktor a vela o tom neviem, tak sondujem kde kto ako to ma vyriešené...
Čerpadlo sa nedá vypínať takže stále čerpe olejík, je na ňom väčšia remenica prevod do pomala asi 1-3 takže má max otáčky 1500 pri mojom používaní.
Motor to moc nezaťažuje, zaťažuje ho až pri používaní hlavne na doraze ale to našteluješ pretlakovým ventylom.
Motor to moc nezaťažuje, zaťažuje ho až pri používaní hlavne na doraze ale to našteluješ pretlakovým ventylom.
-
naparadu som zvedy na vysledok a pocity stoho
Zvedavý som aj ja mám trochu z toho bobky či to bude fachčiť ako má
Vďaka , hlavne praktické ide dobre točiť na mieste bez veľkej námahyZetor píše:Moc hezké
-
to je hlavne odkial si urobil vyvod na to čerpadlo na servo? a z akeho modelu auta je to servo?