Zetor 7711 Comunal Cabrio
-
Re: Traktůrek Moeller AGRO
nezapomen to vyfotit
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Jojo,fotiti budu,to já rád od toho přece foťáky jsou . Jsem tam dal nějaké jiné fotky,naši MF 70,ale už jsem to napravil. Foto z dnešního dne
no na tohle se ti hodej ty siroky kola a ten traktor vypada mohutnejc
- Pepino
- Kontaktovat uživatele:
ty siroky kola moc neberou, vid ?
Koupím Jawa 350 typ 354 mezityp s pulbubny, nebo prvni typ s velkymy bubny. Případně stejnou 250 mozno i vrak..
Koupím VELOREX 350 na stavu nezáleží, pokud možno s doklady, nebo zvlášť.
Predem dik..
Predem dik..
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
já jsem s nima plně spokojen,zatím mě nikde nenechali,to se o V3Skových říct nedá. Jsou o sto procent lepší než V3S
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Jo a tady ty fotky,moc jsem nefotil,byl jsem tam sám,lepší když fotí druhej. Tak alespoň něco málo
- Pepino
- Kontaktovat uživatele:
prijde mi ze maj moc nizkej vzorek a ze jsou sipy moc blizko tak ze se to moc necisti.. stejne jako vskovy sipy, verim ze je to lepsi nez-li ty z vsky a myslym ze to je jen proto ze maj vetsi stycnou plochu se zemi tudis prenesou vetsi moment.. kdyby jsi mnel stejny gumy ktery by mneli o 100% vyssi vzorek a mneli sirsi cistici mezeru tak to by jsi videl jak budou "vorat"..
Koupím Jawa 350 typ 354 mezityp s pulbubny, nebo prvni typ s velkymy bubny. Případně stejnou 250 mozno i vrak..
Predem dik..
Predem dik..
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
No tak samozřejmě že se nemůžou srovnávat s novýma gumama. To by bylo zase o dvě stě procent lepší,to je mi jasný. Ale tyhle mě stály 3 litry kus,a nová guma bude stát patnáct. A to zase na můj traktůrek je zbytečný,když si na sebe nevydělá. I když práce udělá moc a moc
- Pepino
- Kontaktovat uživatele:
jasny chapu.. ono taky jde o to kde a jak to pouzivas, ja bych si u nas v tech bachnech v lese nezkratnul, mam tam ted prorezany gumy z gaze 66 berou dost ale porad to je malo.. a tak musim dat dohromady ty kola na kterych mam TZ19 s cca 90% vzorku..Milhauss píše:No tak samozřejmě že se nemůžou srovnávat s novýma gumama. To by bylo zase o dvě stě procent lepší,to je mi jasný. Ale tyhle mě stály 3 litry kus,a nová guma bude stát patnáct. A to zase na můj traktůrek je zbytečný,když si na sebe nevydělá. I když práce udělá moc a moc
Predem dik..
Predem dik..
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten vzorek není až tak ideální. Nevím kolik % má,protože nevím jak je vysoký originál. Samozřejmě že bych novej vzorek bral,ale mě to stačí. Mám tu rovinu jak u Kolína a do lesa zatím nejezdím
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Tak a je tu Silvestr. Na traktůrku jsem udělal pár vylepšení,ale když to tak schrnu,tak všechny zbytečný a k hovnu . Hádanka pro Vás,kam jsem to všechno na traktůrek umístil. Jedna o hasicí přístroj,panáček Michelin,fanfáry,rychlý pruhy a číslo,aby mě bylo vidět z vrtulníku . Kompresor od trumpet je takhle vypinděnej,nevešel se zevnitř,až tam naladím novou kapotáž,tu ze 72,bude schovanej a koukat budou jen trumpety. Tohle je z nouze,ale zase mám klakson,kterej jsem doteď neměl,tak přece jenom jeden zlepšovák k dobru. A díky Ti za pomoc Martine(Kopr).
A VŠEM HLAVNĚ ZDRAVÍ,ŠTESTÍ,LÁSKU A PLNO KRÁSNÝCH TRAKTORŮ V ROCE 2009
takže Silvestrovské Foto
A VŠEM HLAVNĚ ZDRAVÍ,ŠTESTÍ,LÁSKU A PLNO KRÁSNÝCH TRAKTORŮ V ROCE 2009
takže Silvestrovské Foto
Tak číslo s pruhy předpokládám levý blatník, ty černveno bílé pruhy přední část zadních blatníků (podle pneumatik), hasičák nad pravým zadním světlem (blatník) a panáček Michelin asi někde na předku. Ne??
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Cislo s pruhmi aj hasicak su urcite na pravom blatniku.
jo vubec nemas za co rad jsem ti pomohl (jestli se tomu da rict pomoc)
jo a kdys mam mollera zkouklyho ze vsech stran takze
číslo -pravej zadni blatnik protoze na levim je bedna s naradim
fanfary -levej bok kapoty kuli blinkru
hasicak -pravej zadni blatnik ze vlevo je trouhelnik
pruhy- levy zadni blatnik zepredu kuli smeru vzorku
mishelin-zepredu na kapote v prostredku nad svetli
jo a kdys mam mollera zkouklyho ze vsech stran takze
číslo -pravej zadni blatnik protoze na levim je bedna s naradim
fanfary -levej bok kapoty kuli blinkru
hasicak -pravej zadni blatnik ze vlevo je trouhelnik
pruhy- levy zadni blatnik zepredu kuli smeru vzorku
mishelin-zepredu na kapote v prostredku nad svetli
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se kluci pustil do takové menší přestavby. Konečně. Přijde instalace řízení ze šlody 120,kapotáž 7245,jiný výfuk,jiný přední kola 10/75-15,3,jiný přední blatníky a palubovka,atd. a takový ty kravinky. Ale to až časem. Prioritní je řízení a kapotáž.
nejdříve samozřejmě předloha: takže pokusč.1-to se mi nelíbilo,moc vysoký,jak koza pokus č.2-to je ono,takhle to bude vypadat a bude z toho ZETOR 7045 Horal System
samolepku už mám samozřejmě doma jen nechám udělat malé horal system
nejdříve samozřejmě předloha: takže pokusč.1-to se mi nelíbilo,moc vysoký,jak koza pokus č.2-to je ono,takhle to bude vypadat a bude z toho ZETOR 7045 Horal System
samolepku už mám samozřejmě doma jen nechám udělat malé horal system