Druhý - Saratov II
- DODOTRAK
Re: Druhý
jaj chlapi to je ako obývak ta Marianova garáž super
tie pačky by som dal asi pod 45 st. uhlom ako si napísal ja držím páčku celou rukou a tu by som si asi prsty búchal do toho plechu ale to môj názor
tie pačky by som dal asi pod 45 st. uhlom ako si napísal ja držím páčku celou rukou a tu by som si asi prsty búchal do toho plechu ale to môj názor
Nie je ake, nepokrocil som, zhanam domek na cerpadlo, cakam kym zacnu sustruznici a frezar robit, zhanam material...Sifko píše:ako pokračuješ daj foto!
No a som este aj prechladnuty a bolia ma krize.Ked je vonku -12°C ako teraz tak v garaži mám -11,999°C
Tak som po mesiaci zohnal domek k cerpadlu, ktore som chcel pouzit na riadenie.Neviem ale ci nakoniec nebudem nuteny na ramena aj na riadenie pouzit spolocne cerpadlo proti kluke lebo sa mi zda ze bude priestorovy problem s umiestnenim tohoto cerpadla vedla motora.
Dnes som to len tak volne primeral a mam strach ci to nebude vadit vykyvu prednej napravy.Urcite to budem vediet ked donesiem remenicu od sustruznika.Dnes som kvoli tomu musel prehodit aj naftovy filter.No uvidim, ale bol by som rad keby som mal oddelene hydraulicke okruhy.Mam ale obavy ci to cerpadlo z tatry nie je zbytocne velke na riadenie, dava pravdepodobne 20 litrov.FERO 873 píše: a to už prečo nevrav že sa tam nikde nemestí