Celkem mě překvapilo, že se na to ještě nikdo nezeptal....Na chladič to opravdu doufám lítat nebude.
Mám v plánu tunel zatočit do leva a tam bude koš. Je to sice trochu kompromisní řešení, ale doufám, že bude fungovat.
Ono když se vyskytla potřeba trávu sbírat, tak se mi dost líbí konstrukce co vyrábí Hop :
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 9#p1127669
Jenže to je běh na dlouhou trať a taky znovu řešit to co už mám vyřešeno. (řízení, brzdy, jakou pohonnou jednotku a její chlazení atd. ...)
Opravdu Hopovi přeju aby to dotáhl do plně funkčního stavu, ale jsem trochu skeptickej v tom jestli se mu to podaří.
A kupovat nějaký ojetý takovýto stroj nepadá v úvahu. Na držení při životě těch fabrickejch papírovejch konstrukcí když už to má svý najeto nemám náladu.
Zvolil jsem tedy sekací adaptér. Koupil jsem v Moutfieldu (jejich nože se v mulčovací osvědčily) dva největší protiběžný nože co měly a podle nich postavil bednu.
Záběr vychází na 120 cm, což je o 25 cm míň než má mulčovač. Záběr je tedy menší než rozchod traktoru. Budu muset sekat jen z jedný strany.