Malotraktor š1203
Re: Malotraktor š1203
Ahoj ,není ten pejsek Leonbergr?Mám Leonbergra ,pořídil jsem si ho v jeho dvou měsících tak hledátm podobu.
Ahoj,Leonbergr to není ,je to německý ovčák.
Dnes jsem přezul na "letní,už to bylo nevyhnutelné.......
http://sulatom.rajce.idnes.cz/Gumy/#20180405_115522.jpg
http://sulatom.rajce.idnes.cz/Gumy/#20180405_115522.jpg
U tak malýho prcka budeš těžko hledat rasu. O psech něco málo vím a zrovna minulý týden jsem si pěkně naběhnul, když jsem dospělou fenu Novofudlanďáka označil jako štěně Leonbergra. Dej mu čas a uvidíš. Ve finále ti to bude stejně jedno, pokud to nemáš na chov a zřejmě ne, protože bys k němu dostal PP a budeš ho mít stejně rád.kaborek píše:Ahoj ,není ten pejsek Leonbergr?Mám Leonbergra ,pořídil jsem si ho v jeho dvou měsících tak hledátm podobu.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Je to tak,u štěněte člověk nikdy neví,ale při výběru jsme zohledňovali aby jsme viděli rodiče a paní která nám ho prodávala měla doma matku i otce tak snad to bude ten NO,kterého si manželka přála!Ale je to přesně jak říkáš,rádi ho budeme mít určitě!Je to náš druhý pes,ještě máme jezevčíka.
- traktorfanda
Já to plánuju na příští sobotu.
Jo,slyšel jsem že se něco chystátraktorfanda píše: Já to plánuju na příští sobotu.
Pak dej fotky a nějaký video.
S takovou pomocnicí jde hned práce od ruky, koukal jsem, že už i po lukách prohání traktor, je to šikulka.
Nu já mám doma taky jednu té jsou necelý 2 roky, ale jak mile vidí, že jdu k traktoru, hned jí mám za prd.lí.
Nu já mám doma taky jednu té jsou necelý 2 roky, ale jak mile vidí, že jdu k traktoru, hned jí mám za prd.lí.
Kyblík666
- traktorfanda
A co ta zadní náprava z V3S. Budeš ju dávat na traktor?
Letos už to nestihnu,ale příští rok to mám v plánu!Letos jsem dělal na baráku tož na to nebyl čas.
Jo to znám také, létos jsem na tom stejně, barák sežere hodně času a o penězích se raději ani bavit nebudeme.
Kyblík666