traktor Medvěd

Moderátoři: rezis, zdeněk 1

Zpráva
Autor
najmis

Re: traktor Medvěd

#61 Nový příspěvek od najmis »

Čau čau...Jj opraovat je pořád co.Medvěd je už zase v kupe a dnes se přivezly nové šípáky tak se bude přezouvat..
Od brzdovky sem byl nedávno a to když jsem dělal rozborku válce spojky..ale vyčištění nepomohlo a trochu sákne dál.. :( To bude asi problém sehnat nějakej dobrej válec ze starýho mergla..Asi by stačila sada gumiček,ale pochybuju že to lze někde koupit.Budu muset asi hledat po inzercích a shánět pomalu jinej..páč jak odejde tak bez spojky se blbě jezdí... ;-)

Tak sem si dával bacha abych je nasadil dobře až jsem jednu nazul obráceně... :ano:A ten velkej řetěz přez dvoumontáž sem tam už nerval páč to je slušná pakárna.. :pistol:
Přílohy
... 003.jpg
... 002.jpg

najmis

#62 Nový příspěvek od najmis »

Dneska dostal medvěd zánovní válec spojky.... :) Nasadil se řetěz i na druhou stranu dvoumontáže a po deštích co byly se jelo testovat...naše jediná cesta do lesa.... :rally:
Přílohy
DSC00368.JPG
DSC00367.JPG
DSC00366.JPG
DSC00376.JPG

najmis

#63 Nový příspěvek od najmis »

Traktor má "nové" příslušenství...starej konskej obracák s prsty na pérech. 8) Byl malinko orezlej(uloženka ze stodoly) tak se očistil wapkou namazaly se všechny pohyblivé části a šlape.. :)
Přílohy
obracák.jpg

xbedla
Kontaktovat uživatele:

#64 Nový příspěvek od xbedla »

Nechcete dát aspoň nějakou symbolickou mřížku před chladič? Na posledních fotkách už je dost pomačkanej a v lese ho propíchnete hned :zapomel:

najmis

#65 Nový příspěvek od najmis »

No on už ten chladič byl takhle do.. na autě..ale nějaká ta mřížka by se hodila.Jen není kde jí vzít...

drobec

#66 Nový příspěvek od drobec »

Ahoj, mám jednu otázku, ten motor je 2,0 alebo 2,4. Pretože filter oleja máš pri prevodovke a je otočený smerom hore. Ja mám doma motor vraj 2,0 a tam je filter na tej istej strane, ale pri rozvodoch a je otočený do boku.
Výpočet rýchlosti: http://prevody.alm.cz spáchal autor a užívateľ "Jiřin"

Stále tu zbieram inšpiráciu............

biker666

#67 Nový příspěvek od biker666 »

drobec píše:Ahoj, mám jednu otázku, ten motor je 2,0 alebo 2,4. Pretože filter oleja máš pri prevodovke a je otočený smerom hore. Ja mám doma motor vraj 2,0 a tam je filter na tej istej strane, ale pri rozvodoch a je otočený do boku.
teda pokud si to dobre pamatuju on ma motor novejsi z piana a ty mas starsi ze žraloka s obsahem to nema nic spolecne.

drobec

#68 Nový příspěvek od drobec »

Aha, tak potom sorry. Mýlil ma len ten filter. Tak potom je rozdiel v modeloch. Ok, vďaka. 8)
Výpočet rýchlosti: http://prevody.alm.cz spáchal autor a užívateľ "Jiřin"

Stále tu zbieram inšpiráciu............

SERDA

#69 Nový příspěvek od SERDA »

Serda

biker666

#70 Nový příspěvek od biker666 »

najmis píše:No on už ten chladič byl takhle do.. na autě..ale nějaká ta mřížka by se hodila.Jen není kde jí vzít...
ja sem tet vyrabel mřižku z dna nakupniho košiku ktery sem nasel pomackany a zaboreny ve škarpě nedaleko nakupniho centra 8)

najmis

#71 Nový příspěvek od najmis »

SERDA:Ten odkaz nic konkrétního nezobrazí...o co jde??
biker66:I ten nákupák má celkem velký díry..větev lehce projde a stejnak propíchne chladič...chtělo by to nějakej prosekanej plech...něco jako jsou ocel rošty na nějakých schodištích,rampách atd..ale to je zas moc silný..A nebo ho zakreju celej normálně plechem a bude.. :) náporem to stejnak nechladí,motor je celej odkrytej..Když se voda ohřeje na 80C tajk to už se musí chvilku zapřahovat třeba v lese...jinak se drží teplota vody tak kolem 50-60C

SERDA

#72 Nový příspěvek od SERDA »

aj chybka se vloudila - někdy nenaskočí stránka
jsou tam prasátka na spojku a opravné sady, já to řešil na 124 a je kupodivu levnější než na 123. Prase kolem 600,- gumičky od 50,- až 130,-
Serda

najmis

#73 Nový příspěvek od najmis »

Díky za odkazy... 8) no pedálovej válec se vyměnil za ten zánovní a válec na převodovce(spojce) je zatím o.k. ikdyž už má taky svoje léta... ;-)

najmis

#74 Nový příspěvek od najmis »

Tak po delší době nějaká novinka.Medvěd dostal ochranu chladiče.Za tím plechem jsou 4 příčníky tak to musí něco vydržet. 8)
Přílohy
DSC00382.JPG

najmis

#75 Nový příspěvek od najmis »

Zima se blíží,dnes bylo krásně..louka docela vyschla teda aspon tak abych dolu nebrusl i s vlekem..tak se pracovalo.. :)
Přílohy
08102010017.JPG

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x2“