Spojka musi drzat bud mas niekde inde problem nieje to v ose a spojka po uvolneni pedalu excentricky beha v pritlacaku cim su namahane drazky na hriadeli spojky a nity tak ze nakoniec sa to rozpadne. Aaaaaaaa ty si tam cosi zvaral, tak to je jasne....
Ja mam podobny motor, prevod retazou 4:1 a spojka z Lady v pohode drzi.
Mininakladač
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mininakladač
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Spojka vydržala 15 árov orby, myslím, že už bude fungovať normálne.Atlan píše:Spojka musi drzat bud mas niekde inde problem nieje to v ose a spojka po uvolneni pedalu excentricky beha v pritlacaku cim su namahane drazky na hriadeli spojky a nity tak ze nakoniec sa to rozpadne. Aaaaaaaa ty si tam cosi zvaral, tak to je jasne....
Ja mam podobny motor, prevod retazou 4:1 a spojka z Lady v pohode drzi.
Bol to pravdepodobne problém zlej konštrukcie spojky.
Tvoj stroj mi bol sčasti vzorom, je ľahkej konštrukcie, má podobný motor a nemá uzávierku.
Vďaka za videá, videl som, čo to dokáže.
Sily má dosť, ešte trochu hmotnosti a bolo by to ešte lepšie.
Môj má asi 400kg, ku tomu som pridal 290kg závaží do kolies, je to stále málo.
Mininakladač vyzerá byť šikovny pomocník, vychytať muchy a bude robiť jak otrok
Zaujímalo by ma s čoho su zadne závažia v kolesách?
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Vonkajšie (medzikružie) je základné 50kg závažie z Claas Axionu.pedro643 píše:Mininakladač vyzerá byť šikovny pomocník, vychytať muchy a bude robiť jak otrok