Zetor 7711 Comunal Cabrio
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Re: Traktůrek Moeller AGRO
no tak kde zpětně začít
kolem února jsem se pokoušel o přestavbu s novou kapotáží z Forterry. Ale všichni uznáme,že to byl omyl tak jsem to narval všechno zpět a momentálně mám sehnanou kapotáž Zetor 7245,tak snad to už bude finální ůprava a bude stát za to
kolem února jsem se pokoušel o přestavbu s novou kapotáží z Forterry. Ale všichni uznáme,že to byl omyl tak jsem to narval všechno zpět a momentálně mám sehnanou kapotáž Zetor 7245,tak snad to už bude finální ůprava a bude stát za to
ta kapotáž ze Zetoru 7245 tam bude určitě pasovat líp.
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
Ja ani nevedel zes takovou kapotu mel Nahodou kdyby se uspusobila mrizka a kapota posunula vzad, myslim ze by byla moc pekna.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Jojo,já taky nemůžu říct,že by se mi to nelíbilo,ale chtělo to moc věcí upravit,aby to vypadalo trochu k světu. A hlavně zadní blatníky předělat na kulaté a širší a větší kola. To by bylo lepší snad postavit nový traktor. Protože tohle všechno by bylo na dlouho. A kvůli jedné kapotáži. Ta 7245 bude lepší,ale taky se bude muset asi dost upravovat.. Ještě jsem to pořádně nezkoušel,akorát vím,že je dlouhá,ale zkrátit to je to nejmenší
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Na požádání sem vkládám znovu fotky s mini popisem ruční brzdy.
Ručka je píchnutá jen na přední nápravu. Od bubnů přes kostku do pumpy,pumpa zřejmě z warana,pokud si pamatuju dobře,jak už tu minule někdo poznal. Pumpa má dva vývody zaslepené. Více z fotek
Ručka je píchnutá jen na přední nápravu. Od bubnů přes kostku do pumpy,pumpa zřejmě z warana,pokud si pamatuju dobře,jak už tu minule někdo poznal. Pumpa má dva vývody zaslepené. Více z fotek
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Dne 28.9.2008 jsem přivezl nové zadní kola 16-20 z Ify AGRO d hned druhý den jsem sousedce sel dvě malá políčka koňskou sečkou
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem že kolega k sobě vrazil fotku z traktoriády ve Vilémově konané dne 12.6.2008,tak já přidávám tu druhou- Moeller ve společnosti s Máňou a Krystálkem
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zkoušel jak pasuje novej závěs na káru za auto. A je to dost dobrý. Děkuji tímto panu Efendymu Labuťovi a Uhovi za výrobu. Jenom tam navařím ten materiál,aby to nelítalo moc do stran a bude to
- virgil
tak jak to vypadá s tou novou kapotáží už jsi na tom začal makat ?
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Ještě ne,nějak se k tomu nemůžu dostat a hlavně si musím půjčit svářečku,pak můžu něco tvořit. A čekám až bude víc času,bude to rozsáhlejší přestavba. Zítra mám v plánu starou kapotáž sundat a novou jenom nandat,abych měl představu o rozměrech a jak to vůbec bude vypadat
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Dávám sem fotky přístřešku na traktor. V momentální podobě už je hotov ůplně s kompletní střechou,konečně můžu klidně spát. Traktor je v suchu. A zkoušel jsem tam narvat tu kapotáž ze 7245 a musím říct,to bude porod. Každopádně zkrátit,jinam nádrž,překáží a rámeček na řízení zůžit. No pěkné vyhlídky. Uvidíme
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Tak pár foteček z dnešního vyvážení hnoje,docela slušně to klouzalo ,jsem se zase vyřádil. bude i video,z fotek nic moc
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady slibované video,akorát nevím proč je tak špatná kvalita,když v PC je krásné.
Tu to je:- http://ceknito.cz/video/253989 - díl první
- http://ceknito.cz/video/254051 - díl druhý
Tu to je:- http://ceknito.cz/video/253989 - díl první
- http://ceknito.cz/video/254051 - díl druhý
Naposledy upravil(a) Milhauss dne pon lis 17, 2008 7:32 pm, celkem upraveno 1 x.
to video ja mazec.parádaMilhauss píše:Tak tady slibované video,akorát nevím proč je tak špatná kvalita,když v PC je krásné.
Tu to je:- http://ceknito.cz/video/253989