Traktor se bude používat k dopravě dřeva z lesa kam se majitelův, sériový traktor nedostane. On by se tam dostal ale muselo by to být na rovině a ne ve svahu .“ Ani vůz tažený koňma neprojel,, říká majitel ale na označkovaných stromech od bočnic je vidět že před padesáti lety projel. A za druhé se mu těžba napadeného a suchého dříví v takovém terénu a na takové nudli nevyplatí(30x500m). A já bezzemek jsem štástnej že můžu do lesa na dříví a nemusím se nikoho doprošovat a že mám v zimě na chalupě čím topit. A že se ještě hejbu.Jiřin píše:Prijde me to uzky a hodne vysoky (na predchozich fotkach kde jsou hlavne detaily to tak nevypadalo, ale na poslednim obrazku to tak vypada). Je to zamer? Bude to projizdet nejakym uzkym prostorem? A k cemu se to bude pouzivat? (vetsi predni kola davaji lepsi jizdni komfort)
Ano máš pravdu. Vždyť stačilo říci:
Záměr to nebyl.
Záleží na hustotě stromů a 1200mm je tak akorát.
Bude sloužit k dopravě dřeva .
Výška stroje už tak nějak vyšla jak vyšla. V pátek pojedu na chalupu a výšku změřím a přidám do parametrů stroje. Jediné čím se v tomto směru chci zabývat je sedadlo a posez který mi nějak nesedí a o komfortu se vůbec nedá hovořit. Není však divu. Měřím téměř dva metry . Dík za názor.