traktor Medvěd
Re: traktor Medvěd
co se deje chlape že jsi se odmlčel dělaš úpravy na napravě?Tak mne napadlo že by ti možna stačilo to obout na pláště M 25 / 6,70*13C to byse o něco svedlo třeba by to bylo dost.Drž se Ahoj
Ahoj...No vyčkával jsem jestli se do toho táta nepustí,ale zatím to vypadá že to zustane na jaro...
Díky za tvuj zájem a rady... uvidíme až se začne kutit jaká velikost bude ideální..případně,když by byl čumák lehce dokopce myslím že by se nic nestalo...
Dneska se dopřálo Medvědovi nového Shell oleje a filtru...přetěsnil jsem těleso filtru oleje(zatím jen silikonem)Nejdřív sem ho malinko ohřál jízdou a pak se makalo...
Edit:Dnes sem ještě koupil tady z fora řetězy tak se pak budou moct udělat na druhé kolo ty velké přez celou dvoumontáž...zase se o dost zlepší záběr...
Díky za tvuj zájem a rady... uvidíme až se začne kutit jaká velikost bude ideální..případně,když by byl čumák lehce dokopce myslím že by se nic nestalo...
Dneska se dopřálo Medvědovi nového Shell oleje a filtru...přetěsnil jsem těleso filtru oleje(zatím jen silikonem)Nejdřív sem ho malinko ohřál jízdou a pak se makalo...
Edit:Dnes sem ještě koupil tady z fora řetězy tak se pak budou moct udělat na druhé kolo ty velké přez celou dvoumontáž...zase se o dost zlepší záběr...
Nějaký fotos cesty z lesa...ač je Medvěd nízkej jezdí se tímhle terénem...
Dnešní akce...mokro,mokrý dřevo...
celou cestu tím mírným kopečkem to hrabalo s uzávěrkou a pak ne a ne se vyškrábat na cestu...voralo to slušně... Pak sme se zkoušeli natáhnout pomocí řetězu ale byl slabej a rupnul...nakonec sem kousek couvnul,vzal to víc šikmo a vyškrábali sme se....
celou cestu tím mírným kopečkem to hrabalo s uzávěrkou a pak ne a ne se vyškrábat na cestu...voralo to slušně... Pak sme se zkoušeli natáhnout pomocí řetězu ale byl slabej a rupnul...nakonec sem kousek couvnul,vzal to víc šikmo a vyškrábali sme se....
No od toho je aby makal.... včera sme předělávali brzdu na vleku páč sme někde posledně utrhly drát co byl místo lanovodu..ted tam šly lanovody z Forda.Brzda je mechanická(nájezdová) kolíbka tahá za lanovody.
Dnes sem našel ještě nějaký kloudný fotky ze stavby traktoru....měl sem je v uplně jiný složce..
-
mám možnost koupit motor z mercedesu 1.9D. Chtěl bych vědět jaký máš zkušenosti
s tím svým motorem a jak je na tom spotřeba a jestli to je nějaký poruchový.
s tím svým motorem a jak je na tom spotřeba a jestli to je nějaký poruchový.
Ahoj....no zkušenosti s Mercedesama nemám..tenhle motor má asi něco najeto,ale chodí perfektně..Jinak myslím tam není moc co by se mohlo sr...Starej jednoduchej diesel.. spotřeba se zatím nijak neměřila...ale rozhodně nafta z nádrže nemizí tak rychle jako mizel benzín do motoru Škoda...Tady se jezdí na spodním poli otáček motoru takže vzhledem k tomu co pohání je spotřeba parádní...
Březen-za kamna vlezem....No a aby bylo co do nich tak sem udělal várku dřeva...Jinak Medvěd dostal novou baterku Akuma 88Ah tak startujem i při -10C
Zas nějakej uklid spadlýho stromu....museli sme ho nakrátit na cca 4m kusy..celý to Medvěd do toho kopce fakt nedal....
Ja mam tiez z multikary prednu napravu akurat ja mam lahsi traktor ale zatial som spokojny
Koukal jsem a pěknej trakturek.. Mohl by jsi udělat fotku ze spodu na uložení nápravy a hodit jí k sobě do vlákna.Jinak u svého píšeš cca1 000kg...dokázal by jsi odhadnout váhu Medvěda tak jak je s dvoumontáží...Já si fakt netroufám..ani nevím kolik váží kolo nebo V3Sková náprva..
Klidně pište svoje odhady... Není jak ho dopravit někam na váhu a platit za podval kvuli tomu nebudu... Jinak naše náprava z muliny se pořád ještě válí pod kulnou..ikdyž ta Oplácká už začíná bejt fakt v žalostným stavu...Až se to někde v lese rozsype tak se do toho 100% dáme..
Díky.
Klidně pište svoje odhady... Není jak ho dopravit někam na váhu a platit za podval kvuli tomu nebudu... Jinak naše náprava z muliny se pořád ještě válí pod kulnou..ikdyž ta Oplácká už začíná bejt fakt v žalostným stavu...Až se to někde v lese rozsype tak se do toho 100% dáme..
Díky.
Začal nám téct olej kolem vstupu do nápravy...Gufero bylo tvrdý jak šutrák...Ted jen koupit nové a poslat ho tam...
Ahoj, tak jak se daří? Koukám, že zrovna taky opravuješ, my se pustili teď do GO celé brzdové soustavy a k tomu zrovna i řízení - hlavně čepy. Ale do konce týdne snad bude už vše v kupě
Z4011 + Z6945