Traktor od JiříSBS
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Re: Traktor od JiříSBS
jirko, cim jsi zalepil to hrdlo na chladici? kdyz jsem daval novy, vsiml jsem si, ze je praskly a upadle spodni hrdlo, jelikoz ho mam doma uz dlouho, nemuzu ho reklamovat, takze jsem si to zavaril, ale stale mi to nekde sakne - je to praskle tak blbe, ze se tam svareckou na plasty dostavam velmi spatne a tak bych to rad necim pojistil, aby mi to v nejmene vhodnou dobu neprasklo a nevytekla voda - pouzil jsi tekuty kov nebo nejaky jiny pripravek? dekuji
Jak se v těch relátkách můžeš vyznat?Já už bych se dávno picnul.
Ahoj Ondro,
na "přilepení"nového hrdla jsem použil opravarenský titanový dvousložkový tmel,ale na drobné prosakování,které vzniklo vibracemi potrubí,jsem použil
prášek na utěsnění vodní soustavy motoru.Proto jsem měl v demontovaném chladiči vodu,aby chladič nevysch,pak by mohl znovu téct.
Ahoj Víťo,
všem relatkům také nerozumím,hlavně těm,které mají zabudovanou elektroniku.
Když už tady píšu,tak mám dotaz-Nemá někdo tabulky na výpočet přenosu výkonu u vícedrážkových řemenu,hlavně mě zajíma přenos u 6-ti drážkového řemene.
na "přilepení"nového hrdla jsem použil opravarenský titanový dvousložkový tmel,ale na drobné prosakování,které vzniklo vibracemi potrubí,jsem použil
prášek na utěsnění vodní soustavy motoru.Proto jsem měl v demontovaném chladiči vodu,aby chladič nevysch,pak by mohl znovu téct.
Ahoj Víťo,
všem relatkům také nerozumím,hlavně těm,které mají zabudovanou elektroniku.
Když už tady píšu,tak mám dotaz-Nemá někdo tabulky na výpočet přenosu výkonu u vícedrážkových řemenu,hlavně mě zajíma přenos u 6-ti drážkového řemene.
Jiřiku mám
Taký program
Taký program
Danku,prosím Tě spočti mi to :
hnací řem. 132mm
hnaná řem.150mm
otáčky hnací : varianta I -800ot/min
II-2000ot/min
6-ti drážkový řemen
-pohon hydr. čerpadla
hnací řem. 132mm
hnaná řem.150mm
otáčky hnací : varianta I -800ot/min
II-2000ot/min
6-ti drážkový řemen
-pohon hydr. čerpadla
Stačí zajtra?
Dnes sa mi už nechce zapínať NTB
Dnes sa mi už nechce zapínať NTB
Danku,
já to nepotřebují ihned,jo a zapoměl jsem úhel opasání hnací řemenice,ten je 170°.
já to nepotřebují ihned,jo a zapoměl jsem úhel opasání hnací řemenice,ten je 170°.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Chyba osova vzdialenost pre vypocet. A bolo by dobre aj uvazovany vykon, alebo krutak na hnacej.
Inak prenesie to 6.28kw 85Nm na vystupnej remenici pri osovej vzdialenosti 500mm
Ale to uz sa bavimeno znizenej zivotnosti remena 19000hod
Prii 2000ot prenesie 13,4kw 72,53Nmna vystupe(ano,znizl som to aby to vychadzalo presne na 6 drazok a optimalnu zivotnost)
Inak prenesie to 6.28kw 85Nm na vystupnej remenici pri osovej vzdialenosti 500mm
Ale to uz sa bavimeno znizenej zivotnosti remena 19000hod
Prii 2000ot prenesie 13,4kw 72,53Nmna vystupe(ano,znizl som to aby to vychadzalo presne na 6 drazok a optimalnu zivotnost)
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Díky Atlane,
Tvůj výpočet mi výhovuje,na vícedrážkové řemeny,nemám podklady pro výpočet.
Tvůj výpočet mi výhovuje,na vícedrážkové řemeny,nemám podklady pro výpočet.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Stiahni si program contitech suite. Nieco ti poslem pozri si spravy vecer.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Ten som mu už posielal