jj aji reka je sucha
Malá 70 od Vladimíra2
- malotraktorpetr
- buzičák
Re: Malá 70 od Vladimíra2
To samé je i u nás už dochází voda ze zásobárny co mám hned vedle čističky odpadních vod a máti pořád říká každý dem se dlouho sprchujte aby bila voda na zalévání chtěla by furt něco do pračky jen aby jí mohla pustit kvůli vodě a o myčce na nádobí už radči ani nemluvím. ze studny se taky prozatím dere voda na zalévání ale jak dlouho to se
Vladimírku kdyby si se náhodou nudil
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
...nudit se já neumím , každopádně ten stojan na kola je zajímavý nápad...
svozová senáž
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
Kdo to byl ???, kdo to byl...!!!!
Vladimíre, u vás je co ještě sekat? U nás trávníky hoří, už hodně dlouho nepršelo, jen sucho a horko, bojím se po tom i chodit, abych těch pár stébel ještě víc nezničil. Tak to jen pohnojím rozpustným hnojivem, aby to to nejhorší přečkalo. Sekačku to nevidělo asi měsíc.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
...jo , jo, sucho tu mám taky . Jenže v trávníku je plno plevelů ,kterým se podařilo dozrát a tak jsem to musel posekat do koše , normálně to pouštím na zem...Leo píše:Vladimíre, u vás je co ještě sekat? U nás trávníky hoří, už hodně dlouho nepršelo, jen sucho a horko, bojím se po tom i chodit, abych těch pár stébel ještě víc nezničil. Tak to jen pohnojím rozpustným hnojivem, aby to to nejhorší přečkalo. Sekačku to nevidělo asi měsíc.
Laďo nějak ti golfové hřiště usychá měl by jsi zavlažovat ať tam nemáš do podzimu step jak v Rusku
Dobrá práce šikula
Když máš "krabici" náhradních součástek, tak to asi jde celkem dobře - všiml jsem si "gumárenské krabice" na první a druhé fotografii. Také mě to bude někdy čekat, ale budu muset pístnici rozebrat, pozjišťovat, co v ní vlastně je a někde koupit (a to na dva kusy). Zatím to není ještě kritické - sákne ale neteče .
...tak teď jsi mě zklamal . Měl jsem za to ,že takové krabice máš aspoň tři... ...faktem ale je , že tyto součástky nemá cenu hromadit . Když najdeš požadovaný rozměr , nemáš zdaleka vyhráno . Gumička nebo manžeta může být zteřelá nebo ztvrdlá . Ideální je mít prodejnu asi tak 150 m od domu , tak jako to mám já...Daddy píše:Když máš "krabici" náhradních součástek...