John Deere powered by Suzuki
Re: John Deere powered by Suzuki
..... ja som vedel , že sa dočkám ..... ..
- mavexx
celu zimu som na môj stroj nemal čas, až posledne dva týždňe som na ňom niečo robil.
kopa veci na ňom prešla prerábkou. uchytenie zadnej nápravy, hydraulika je skoro hotova,
len som celý stroj,teda čo bolo doteraz urobene,rozobral kvôli kompletnemu prevareniu spodku šasi. a zaroveň dostáva nový náter zadna náprava komplet šasi,prevodovka vo farbe ( matna čierna). takisto motor bol u mechanika, ten ho našteloval a šlape ja švícarky. takže ešte doriešiť nejake veci ktore budu pod šasi ,a pokračovať. dufam že mi praca na ňom pôjde, aby aj na fotkach bolo čo pozerať. len jak to pôjde dalej ked furt to prerabam lebo stale nejake muchy a muchy.
a stale vymetam miestny kovošrot , človek by žasol čo sa tam da najsť.
hotovy Baumax.
a mimochodom to aj vy ostatný mate takych svinsky drahych majstrov sústružnikov či len ja som im za sponzora
kopa veci na ňom prešla prerábkou. uchytenie zadnej nápravy, hydraulika je skoro hotova,
len som celý stroj,teda čo bolo doteraz urobene,rozobral kvôli kompletnemu prevareniu spodku šasi. a zaroveň dostáva nový náter zadna náprava komplet šasi,prevodovka vo farbe ( matna čierna). takisto motor bol u mechanika, ten ho našteloval a šlape ja švícarky. takže ešte doriešiť nejake veci ktore budu pod šasi ,a pokračovať. dufam že mi praca na ňom pôjde, aby aj na fotkach bolo čo pozerať. len jak to pôjde dalej ked furt to prerabam lebo stale nejake muchy a muchy.
a stale vymetam miestny kovošrot , človek by žasol čo sa tam da najsť.
hotovy Baumax.
a mimochodom to aj vy ostatný mate takych svinsky drahych majstrov sústružnikov či len ja som im za sponzora
- milstav1
Neboj skoro každej soustružník neví co by zato chtěl kolikrát potrebuješ prkotinu a stojí to majlant ale já sem to pořešil tak že sem si koupil sousstruh a nepotrebuji nikoho se doprošovat jinak hodina na soustruhu je prý 600 kč
super mechanik a už i ví jaký je nato potřeba správný nástroj že tím to půjde raz dva.
rám máš pěkně udělaný
rám máš pěkně udělaný
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
- mavexx
nema nahodou niekto dobre technicke riešenie na ručnu brzdu k zadnej napr.V3S.?
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Krásná práce . Jsem zvědavej jak se bude chovat ten motor
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
- mavexx
pohon stroja presiel celkovou prestavbou.
vymena motora za motor Ford Fiesta s prevodovkou Ford so zavareným diferakom.
cely motor s prevodovkou ,aj s Aviackou je ulozeny na samostatnom rame na silenblokoch.
Zima je pred nami, aspoň bude do čoho šprtať. dufam že to už bude posledna verzia
vymena motora za motor Ford Fiesta s prevodovkou Ford so zavareným diferakom.
cely motor s prevodovkou ,aj s Aviackou je ulozeny na samostatnom rame na silenblokoch.
Zima je pred nami, aspoň bude do čoho šprtať. dufam že to už bude posledna verzia
- milstav1
Čau dlouho stu nebyl proč si měnil motor nebylo to ono nebo jakej duvot tě k tomu vedl ?
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Taky by mě zajímal důvod, i když musím říct, že současnou verzi považuju za vhodnější a rozumnou .
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
..... aj ja som si konečne vydýchol , aj ked ........ je to
jak spojíš převodovky avia ford - řetězem?
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
Proč jsi to předělal,vždyť už to bylo hotové,taková paráda.Ani jsi nám nedal možnost
vidět ten nadupaný motor v akci.
Mimochodem ,nebyla tam u vás vojenská střelnice?Jestli ano,tak tam jsem si v rokoch
1977 - 78 hrál na vojáky.
Mimochodem ,nebyla tam u vás vojenská střelnice?Jestli ano,tak tam jsem si v rokoch
- mavexx
zostanem pri pôvodnej verzii že to pôjde dvojitym retazom velkost 12. aj ked mozno spojenie kardanom by bolo lepsie ale usetrim dlzku lebo sa vmestim do pôvodnych rozmerov. retaz pojde z upravenej poloosi.zdeněk 1 píše:jak spojíš převodovky avia ford - řetězem?
- mavexx
Prerobil som to lebo ten motor mal na volnobeh slaby vykon ,nedrzal stabilne otacky ,ale utiahol by ten stroj vpohode. taky dabel v plechu.neskusal som ho v terene pri orbe ,ale som ho rozobral skôr,lebo svokor havaroval Ford Fiestu 1.8d a mal len 200 000 km. po buracke dva roky stal vonku a naskocil na supu.Vladimír2 píše:Proč jsi to předělal,vždyť už to bylo hotové,taková paráda.Ani jsi nám nedal možnost
A ta vojenska strelnica ?
ja ju mam za zahradou,( Veľke Ozorovce ,okr.Trebišov) len teraz je relativni klud--mali penazi malo strelby.
Moc pěkná práce Ta nádrž je parádní