Tak se nám velku udělalo škaredě.....
Jj, muj stroj (splašený jekl) pořád neokusil horko pecí p. Mittala. Funguje a to je hlavni. Zatím v podstatě jen vozí náklady ve vozejku za auto a nebo ve vlečce, co jsem vyrobil hlavně na seno.
Senovlečka byl výýýýýborný nápad, podaří se toho tam našlapat strašně moc. Na boky do držáků napíchám tyče, pak to ani nepadá. Při vykládce tyče zase vyházim aby nepřekáželi. Měl jsem strach, že použitý materiál o síle stěny pouze 2 mm bude málo a něco se zbortí, ale zatím pohoda. Nechtěl jsem to dělat zbytečně těžký, což se podařilo.
Jedinou změnou na traktůrku byla nová nádrž. Původní byla z minibike neměla pořádný držák a zdálo se mi, že se mi tam někudy dostává voda do paliva. Nová nádžka je svařená ze zbytků nerezi. Neměla by z toho padat rez, což je věčná bolest jawa a jiných plechových nádrží. Nová nádržka má objem asi 2,5l. Možná budete namítat, že je to žalostně málo, ale mě to stačí bohatě. Jezdím s tim vlastně jen kolem baráku, když domů pahám pořezaný dřevo. Traktůrek se o benzín dělí s pilkou. Osvědčilo se mi namíchání pouze 1l benzínu s olejem, menší strom s tim pořežu a zbyde dost i na traktůrek.
Dále jsem pokročil se scháněním komponentů pro pneumatické zvedání příslušenství, tak že na jaře pokračování.....