TRAKOŠ
- Stupka11
- Kontaktovat uživatele:
Re: TRAKOŠ
jo jo chapeme ty chceš ješte druhou sekci a chceš 1 činou a nebo 2 činou ja bych chtel abych mel 1 sekci jedno činou aby šel potom vlek dolu a nezustal pořad nahoře.
no ale neviem ci sa bude dat spojit s tymto rozvadzacom co teraz mas alebo ho budes musiet mat osobitne.
- Stupka11
- Kontaktovat uživatele:
to by mě zajimalo pokud ne tak budu muset na jedné sekci jeden vívod napojit na spatečku potom by měl jít vlek bez problemu dolu aspon si to myslim.
- Stupka11
- Kontaktovat uživatele:
to nevadi to budu řesit az pozdejc ted musim dodělat ty ramena at to mužu nasadit zpatky jinak ani nevyjedu. Snad se to přisti týden dodělá stači to už jen povařit dnes dopoledne jsem vše potřebné nachystal a nařezal.
- Stupka11
- Kontaktovat uživatele:
většinou svařuje tatka ho to baví tak mu to nechavam jak se k tomu dostane neví kdy skončit svařoval by pořad.
ja sa priznam ze tie dôlezite casti som si dal zvarit triodinou a ostatne si vseko zvaram sam...som len zvarac samouk inak som vyuceny stolar ale zvarka este ani jedna nepustila!
- Stupka11
- Kontaktovat uživatele:
tak něco si taky posvařuji sam ale tatka to umi ma svařečak a když ho to baví tak at klidně svařuje aspon mě nic neupadne.
ja som dnes chcel tiez robit brany ale musel som ist do prace takze zacnem len zajtra...
- Stupka11
- Kontaktovat uživatele:
Dopoledne jsem šel neco dělat ale protože byla zima tak jsem udělal jen držak na rozvaděč.