Kaborkův traktůrek
Re: Kaborkův traktůrek
U rozvaděče jihlavanu 10 NPR, nemůže být spojena první a poslední sekce,nepasují na sebe vnitřní kanály,olej je škrcen a čerpadlo je stále pod vysokým tlakem-přehřívá se.Rozvaděč se musí skládat nejméně ze tří sekcí (ventilová,střední a koncová).Na obrazku výše, je vidět ,že rozvaděč je zkracován(šrouby nejsou původní).
Jaký byl by tenhle rozvaděč fungoval by na moje čerpadlo?Pán píše že je na 40l.Já mám 16l.https://stroje.bazos.cz/inzerat/1020597 ... zvadec.php Nějak v te hydraulice lítám a ještě jaký filtr tam hodit,ať to je ok.
Ano, ber ho cena je dosť dobrá
Tak po odmlce jsem nainstaloval nový rozvaděč a přišlo i na filtr. Zjistil jsem novou závadu na karburátoru prosákává mi benzín přes osku klapky.
Nemáš to preplavené?
https://youtu.be/SifsQ6KevL8 Tady je vidět kde to kape, karburátor je dif 23.
Vymlatena osička .... A okolo,,,
Pošli mi adresu, pošlem ti druhý karburátor
Pošli mi adresu, pošlem ti druhý karburátor
Na vypnutom motore nemôže presakovať okolo osky škrtiacej klapky, a je jedno aká je voľná v uložení, to má vplyv len chod motora, musí to mať preplavené.
To by znamenalo dát plovák níž aby rychleji zavírál? Ale i tak mi přijde nový karburátor a pak se na to podívám.
Skôr ihlový ventil stále prepúšťa, možno bude stačiť ho len vyčistiť ak to nepomôže tak nový, ale ak už budeš mať nový karburátor tak je to jedno. Kde si zohnal nepoužívaný karburátor?
Každá rada dobrá. No myslel jsem pro traktor nový, to víš že je používaný.
to bude nejspíš prooxidovaná plováková komora,už sem to taky řešil,na dně komory sem vyčistil usazeniny a po týdnu začal kapat benzín presně jako tobě,sundal sem ho znovu a ejhle ,byla tam dírka
Pokud Ti teče palivo okolo hřídelky karburátoru,je nutné karburátor vyměnit.Na karburátoru nejde seřídit volnoběh-přisavání vzduchu okolo hřídelky.
Jiří...
Už ma na ceste funkčný....
Už ma na ceste funkčný....