traktor kronholec - škoda 1202
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: traktor kronholec - škoda 1202
A kde su blatniky
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- kronholec.sk
- Kontaktovat uživatele:
- kronholec.sk
- Kontaktovat uživatele:
ťaškie boli tie kamene - zajtra bude svalovica...
- kronholec.sk
- Kontaktovat uživatele:
začínam to rozoberať...
zbytočnosti dolu...
ten prídavný rám s dierkami na nastavenie pluhu už viac nebudem potrebovať
(teda ak bude fungovať to nové čo sa tam chystám namontovať...)
no a takto očesané od zbytočností to treba najprv vybrúsiť od hrdze a potom sa može začať zdokonalovať
zbytočnosti dolu...
ten prídavný rám s dierkami na nastavenie pluhu už viac nebudem potrebovať
(teda ak bude fungovať to nové čo sa tam chystám namontovať...)
no a takto očesané od zbytočností to treba najprv vybrúsiť od hrdze a potom sa može začať zdokonalovať
...ať se daří. Inovace , renovace ,to je ono..!
- kronholec.sk
- Kontaktovat uživatele:
ešte dumám v akej výške uchytiť tie ramená a aby sa mi to nepriečilo so závesom na vlečku...
či v úrovni závesu, alebo nižšie, ale aby to zas nebolo nízko...
také isté "U" (80x40) na ktorom bol prišroubovaný záves navarím na koniec rámu traktora a tam sa to bude montovať - musím to podať ďalej od sedačky...
či v úrovni závesu, alebo nižšie, ale aby to zas nebolo nízko...
také isté "U" (80x40) na ktorom bol prišroubovaný záves navarím na koniec rámu traktora a tam sa to bude montovať - musím to podať ďalej od sedačky...
- kronholec.sk
- Kontaktovat uživatele:
to som už očumoval ale nejaké miery tam Roman neuvádza no mimochodom tú gulu má riadne nízko - aby to niekde neodtrhol
vzadu šírka 51cm - keď som to takto priložil, tak sa mi to zdá nejaké úzke - rozmýšlam, či to Učko neprepíliť a nevovaroť tam ešte pár cm, aby to bolo širšie. (hydraulika nebude - dvíhať sa to bude navyjakom...)
vzadu šírka 51cm - keď som to takto priložil, tak sa mi to zdá nejaké úzke - rozmýšlam, či to Učko neprepíliť a nevovaroť tam ešte pár cm, aby to bolo širšie. (hydraulika nebude - dvíhať sa to bude navyjakom...)
- kronholec.sk
- Kontaktovat uživatele:
...jak se tak dívám , je to velice podobné té mojí hydraulice...
- kronholec.sk
- Kontaktovat uživatele:
veď ty vieš prečo
mám ale trochu inak dimenzovaný materiál (podla toho čo bolo) vynechal som jednu výstuhu a keďže presné ohýbanie tak hrubého materiálu bolo mimo moje možnosti, dal som si to urobiť v zámočníctve...
lenže ja mám trochu širší traktor - čo poviete odborníci, mám to ešte rozšíroť, či to stačí aj takto ako to je?
mám ale trochu inak dimenzovaný materiál (podla toho čo bolo) vynechal som jednu výstuhu a keďže presné ohýbanie tak hrubého materiálu bolo mimo moje možnosti, dal som si to urobiť v zámočníctve...
lenže ja mám trochu širší traktor - čo poviete odborníci, mám to ešte rozšíroť, či to stačí aj takto ako to je?
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
kula je dostatečně vysoko, aby zadek vozéka nedrhl po zemi a není niž jak předni náprava, takže bych ju urvat neměl. Míry neuvádim, protože to tak pasuje na holandikaa Tobě by to pasovat nemuselo.kronholec.sk píše:to som už očumoval ale nejaké miery tam Roman neuvádza (tá výška)
no mimochodom tú gulu má riadne nízko - aby to niekde neodtrhol :d
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
...já bych řekl , že šířka stačí . Měl jsem problém s tím , že se mi to kroutilo . Původně jsem měl jen jednu pístnici . Vyřešila to vevařená trubka...kronholec.sk píše:... čo poviete odborníci, mám to ešte rozšíroť, či to stačí aj takto ako to je?
- kronholec.sk
- Kontaktovat uživatele:
ja v strede toho Učka privarím kladku a cez tú pôjde lanko - ťahať sa bude súmerne za stred, takže krútiť by to nemalo. No ak predsa, tak vždy sa tam dá niečo privariť
Nedávno som si doniesol aj gulu pre srandu poviem že z Mercedesu SL takže časom príde aj tá na rad (možno na agadosku vrátim papuču, ktorá tam origoš bola)
Nedávno som si doniesol aj gulu pre srandu poviem že z Mercedesu SL takže časom príde aj tá na rad (možno na agadosku vrátim papuču, ktorá tam origoš bola)