Slovenský Zetor 4x2

Moderátoři: rezis, zdeněk 1

Zpráva
Autor
josip

Re: Slovenský Zetor 4x4

#226 Nový příspěvek od josip »

vyvod na navijak by si mohol potiahnut z druhej poloosi na prevodovke potom ked budes tahat tak mozes tahat cez kvalty pojazd vyradis na pridavnej 8)

pavel601

#227 Nový příspěvek od pavel601 »

....ahojte , tu sa ale dejú veci ... 8) ....ešte stále sa ti to vmestí medzi futra ?.. 8) :) :friends:

maximus84

#228 Nový příspěvek od maximus84 »

koukám že se přestavba dost zvrhla :) držim palce 8)
Práce pěkně natřená bejvá hodně skurvená

sferos

#229 Nový příspěvek od sferos »

Myslím, že by bolo najmúdrejšie, teraz zakiaľ je čas, dať zadnú nápravu V3S a iné riadenie.

Toreto

#230 Nový příspěvek od Toreto »

Josip tak mám ten naviják v pláne z druhej poloosy cez dvojtu retaz už mám ... dozadu tam zubová spojka, a domec cez jeden prevod do bubna navijáka ... :)
Sferos v3s nápravu nechcem :tyty: velké hovado .. :( a z riadením sa nebojím pretože som to tak videl aj na prednej náprave v3s zo 16" kolesamy a to už je rozdiel takže som kludný :)

Toreto

#231 Nový příspěvek od Toreto »

maximus84 píše:koukám že se přestavba dost zvrhla :) držim palce 8)

Uvidíme čo s toho nakoniec vylezie :) " teda uvidíte ja už nejakú predstavu mám snáď sa to zas nezmení " :smich:

Dnes od rána sme :prace: a upevnili prídavnú prevodovku zo samca a napojili kardany :wink: (vliezlo to tam na milimetre) :typek:

Mikro
Kontaktovat uživatele:

#232 Nový příspěvek od Mikro »

Vyfoť jak se ti tam vešly ty kardany 8)

Nechápu, jak si to tam mohl dostat, když máš tu poloosu od Fordu
na pravé straně a rozvodovka ti vývody na přední a zadní náhon posune ještě více doprava :)

Toreto

#233 Nový příspěvek od Toreto »

Ta prevodovka je dá sa povedať "skoro" otočená hore nohámy :) Na fotke je ešte bez úchytou takže kardan od prvej prevodovky je zalomeny na max lebo tam ešte vtedy nebola uchytená
Viac menej " hlavný vchod" je natočený kolmo hore :) Snáď to ničomu nebude vadiť - skúšali sme a všetko sa pekne točí :ano:

Jiřin

#234 Nový příspěvek od Jiřin »

:) ten motor ti to cely roztrhne ......... je to ten samy, co jsem daval kamaradovi do trakturku. Skoncilo to vymenou zadni napravy za Avii. Me ten Trabant na takovy trakturek prisel OK.

Tom

#235 Nový příspěvek od Tom »

Mě se taky zdá, že je ten motor moc... Když si vezmu, jaký výkon a krouťák má žigul, a jaký výkon a krouťák má ten opel... No budeš se k tomu muset chovat hodně slušně, aby to přežilo...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

Toreto

#236 Nový příspěvek od Toreto »

Ja sa ktormu budem chovať ako človek a keď nevydrží tak sa nápravy vyhodia a vložia tam nejaké pevnejšie ;-)
Každopádne som tam musel už niečo "normálne" vložiť povodne tam mal byť malúch ale ten by tam nebol dobrý stoho traktora by stym motorom asi nebolo nič a keď sme nechceli aby nam to stálo na chalupe len tak nepojazdne tak otec zohnal od kolegu tento motor a dal sa tam takže som rád aj tomuto aj ked viem ze je to silne na tei nápravy ....možno ak to bude povolovať tak sa to predá a spraví sa už druhý a pevnejší :) to je budúcnosť :friends:

Ešte by som dodal ze ten motor mi to "celé roztrhne" tie poloosy možnočasom povolia možno pre moje potreby čosi vydržia ale s tým roztrhnutím ak tým mysliž že rozláme tie 80 účka alebo tú prednu kývačku z tých platni tak :tyty:

Toreto

#237 Nový příspěvek od Toreto »

Veľký motor, veľký výfuk :smich: Teda ešte len bude materiál už naň mám :)

Toreto

#238 Nový příspěvek od Toreto »

Dnes sme zakryli čiastočne prevodovku uchytila sa znovu sedačka a spravil sa volant a riadenie na hotovo a ešte sa spravil rámik pod baterku :)
Zajtra možno aspom plyn, brzda, spojka :prace:

Daddy

#239 Nový příspěvek od Daddy »

Ty jsi rychlý jako blesk (anebo jako průjem :) ). Uteklo jenom pár dnů a máš zase úplně jiný stroj. 8)

Toreto

#240 Nový příspěvek od Toreto »

Daddy píše:Ty jsi rychlý jako blesk (anebo jako průjem :) ). Uteklo jenom pár dnů a máš zase úplně jiný stroj. 8)
:friends: kamarat moj ešte je natom roboty až až :prace: brza, spojka, plyn, elektrika, nádrž, výfuk, chladič, a radenie na 1 prevodovke a potom by sa už mohlo teoreticky to vyskúšať

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x2“