Slovenský Zetor 4x2
- josip
Re: Slovenský Zetor 4x4
vyvod na navijak by si mohol potiahnut z druhej poloosi na prevodovke potom ked budes tahat tak mozes tahat cez kvalty pojazd vyradis na pridavnej
....ahojte , tu sa ale dejú veci ... ....ešte stále sa ti to vmestí medzi futra ?..
koukám že se přestavba dost zvrhla držim palce
Práce pěkně natřená bejvá hodně skurvená
Myslím, že by bolo najmúdrejšie, teraz zakiaľ je čas, dať zadnú nápravu V3S a iné riadenie.
Josip tak mám ten naviják v pláne z druhej poloosy cez dvojtu retaz už mám ... dozadu tam zubová spojka, a domec cez jeden prevod do bubna navijáka ...
Sferos v3s nápravu nechcem velké hovado .. a z riadením sa nebojím pretože som to tak videl aj na prednej náprave v3s zo 16" kolesamy a to už je rozdiel takže som kludný
Sferos v3s nápravu nechcem velké hovado .. a z riadením sa nebojím pretože som to tak videl aj na prednej náprave v3s zo 16" kolesamy a to už je rozdiel takže som kludný
maximus84 píše:koukám že se přestavba dost zvrhla držim palce
Uvidíme čo s toho nakoniec vylezie " teda uvidíte ja už nejakú predstavu mám snáď sa to zas nezmení "
Dnes od rána sme a upevnili prídavnú prevodovku zo samca a napojili kardany (vliezlo to tam na milimetre)
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Vyfoť jak se ti tam vešly ty kardany
Nechápu, jak si to tam mohl dostat, když máš tu poloosu od Fordu
na pravé straně a rozvodovka ti vývody na přední a zadní náhon posune ještě více doprava
Nechápu, jak si to tam mohl dostat, když máš tu poloosu od Fordu
na pravé straně a rozvodovka ti vývody na přední a zadní náhon posune ještě více doprava
Ta prevodovka je dá sa povedať "skoro" otočená hore nohámy Na fotke je ešte bez úchytou takže kardan od prvej prevodovky je zalomeny na max lebo tam ešte vtedy nebola uchytená
Viac menej " hlavný vchod" je natočený kolmo hore Snáď to ničomu nebude vadiť - skúšali sme a všetko sa pekne točí
Viac menej " hlavný vchod" je natočený kolmo hore Snáď to ničomu nebude vadiť - skúšali sme a všetko sa pekne točí
-
ten motor ti to cely roztrhne ......... je to ten samy, co jsem daval kamaradovi do trakturku. Skoncilo to vymenou zadni napravy za Avii. Me ten Trabant na takovy trakturek prisel OK.
Mě se taky zdá, že je ten motor moc... Když si vezmu, jaký výkon a krouťák má žigul, a jaký výkon a krouťák má ten opel... No budeš se k tomu muset chovat hodně slušně, aby to přežilo...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Ja sa ktormu budem chovať ako človek a keď nevydrží tak sa nápravy vyhodia a vložia tam nejaké pevnejšie
Každopádne som tam musel už niečo "normálne" vložiť povodne tam mal byť malúch ale ten by tam nebol dobrý stoho traktora by stym motorom asi nebolo nič a keď sme nechceli aby nam to stálo na chalupe len tak nepojazdne tak otec zohnal od kolegu tento motor a dal sa tam takže som rád aj tomuto aj ked viem ze je to silne na tei nápravy ....možno ak to bude povolovať tak sa to predá a spraví sa už druhý a pevnejší to je budúcnosť
Ešte by som dodal ze ten motor mi to "celé roztrhne" tie poloosy možnočasom povolia možno pre moje potreby čosi vydržia ale s tým roztrhnutím ak tým mysliž že rozláme tie 80 účka alebo tú prednu kývačku z tých platni tak
Každopádne som tam musel už niečo "normálne" vložiť povodne tam mal byť malúch ale ten by tam nebol dobrý stoho traktora by stym motorom asi nebolo nič a keď sme nechceli aby nam to stálo na chalupe len tak nepojazdne tak otec zohnal od kolegu tento motor a dal sa tam takže som rád aj tomuto aj ked viem ze je to silne na tei nápravy ....možno ak to bude povolovať tak sa to predá a spraví sa už druhý a pevnejší to je budúcnosť
Ešte by som dodal ze ten motor mi to "celé roztrhne" tie poloosy možnočasom povolia možno pre moje potreby čosi vydržia ale s tým roztrhnutím ak tým mysliž že rozláme tie 80 účka alebo tú prednu kývačku z tých platni tak
Veľký motor, veľký výfuk Teda ešte len bude materiál už naň mám
Dnes sme zakryli čiastočne prevodovku uchytila sa znovu sedačka a spravil sa volant a riadenie na hotovo a ešte sa spravil rámik pod baterku
Zajtra možno aspom plyn, brzda, spojka
Zajtra možno aspom plyn, brzda, spojka
Ty jsi rychlý jako blesk (anebo jako průjem ). Uteklo jenom pár dnů a máš zase úplně jiný stroj.
kamarat moj ešte je natom roboty až až brza, spojka, plyn, elektrika, nádrž, výfuk, chladič, a radenie na 1 prevodovke a potom by sa už mohlo teoreticky to vyskúšaťDaddy píše:Ty jsi rychlý jako blesk (anebo jako průjem ). Uteklo jenom pár dnů a máš zase úplně jiný stroj.