RychloKvaska
Re: RychloKvaska
Ahoj Pajo, čo máš nove, dúfam že dáš nejaké nové foto.
zabran do nové tvorby asi, já už pul roku relaxuju na jaro
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
Brzdový systém čo vynašiel Pawa 52 je famozny. napadla ma ešte jedna blbosť (som amater) pohanať čerpadlo od kolies čím by bol trvale tlak v súsave ale dorobiť tam prepad ( trvale otvorenú spiatočku) a táto by sa uzatvárala elektroventilom.
brzdenie by vyzeralo nasledovne čerpadlo trvale tlači ale prepad je otvorený tlak v sustave je 0% brzdy sú neaktívne . po uzatvorení prepadu tlak z čerpadla ide do valčekov brzdný učinok 100% aktivácia elektroventilu by som videl cez brzdové svetla, brzdim brzdy svietia a napatie zo svetiel blokuje prepad. po odbrzdení sa prepad zfunční na vráti aj valčeky do povodnej polohy. nastavenie brzdného učinku ihlový ventil medzi prívodom a spiatočkov.
brzdenie by vyzeralo nasledovne čerpadlo trvale tlači ale prepad je otvorený tlak v sustave je 0% brzdy sú neaktívne . po uzatvorení prepadu tlak z čerpadla ide do valčekov brzdný učinok 100% aktivácia elektroventilu by som videl cez brzdové svetla, brzdim brzdy svietia a napatie zo svetiel blokuje prepad. po odbrzdení sa prepad zfunční na vráti aj valčeky do povodnej polohy. nastavenie brzdného učinku ihlový ventil medzi prívodom a spiatočkov.
Keď ste už neúspešne vyskúšali všetky možnosti, prišiel čas prečítať si návod.
sferos píše:Ahoj Pajo, čo máš nove, dúfam že dáš nejaké nové foto.
Zdravím a omlouvám se za dlouhou pasivitu.pawka píše:zabran do nové tvorby asi, já už pul roku relaxuju na jaro
Sferos, tebe opět nepotěším, obrázky jsem před chvílí nafotil ale vybral akorát čtyři. takže I bez nich by jsi poznal, že traktůrek konečně svítí. Sousedův SUPER je už taky téměř komplet a tak se konečně chystáme na naší první traktoriadu do nedalekých Litoradlic.
Podařilo se mi zrepasovat několik, no tři převodovky. A až si udělám nějaké místo, tak podle citace pawka se asi, snad, konečně, dostanu k nějaké tvorbě.
Takže jsem opět nedokázal nahrát obrázky. někdy příště.
Hlavne, že sa Ti darí ... pozdravujem a držím palce
ahoj,
tam sa to prehadzuje medzi kontaktmi co trčia (+ , - ) (- , + ) , a tak sa menia otáčky ,alebo kontakty su oba +
tam sa to prehadzuje medzi kontaktmi co trčia (+ , - ) (- , + ) , a tak sa menia otáčky ,alebo kontakty su oba +
ano,,, super
vďaka Pali
vďaka Pali
Ahoj čo máš nové, už som toto vlákno dávno nevidel.