kopr píše: takový pěkný kopečky to tady nemame at koukam jak koukam supr fotky
to mame iba my
kopr píše: takový pěkný kopečky to tady nemame at koukam jak koukam supr fotky
Tak to je asi hlavný dôvod prečo ma to baví. Aj keď sa narobíš, tak ti to pohľad na hory zaplatí.zde píše:kopr píše: takový pěkný kopečky to tady nemame at koukam jak koukam supr fotky
to mame iba my
Prv som občas prebehol váš kraj keď som chodil do Holíča. Buď cez Hodonín, alebo cez Skalicu na Strážnicu a vždy som si zmenil prechod späť. Z Blatnice cez vás na Myjavu, potom cez Květnu na Moravské Lieskove, alebo Starý Hrozenkov , alebo cez Bojkovice Rokytnicu a rovno domov. To boli najkrajšie cesty a ešte mi zato platili.zdeněk 1 píše:pěkné fotky taky tam máte samou rovinu jako tady. Náklad pořádný a most slouží zároven jako míra kolik se veze - projedu nebo neprojedu
Veľmi pekne ďakujem.Vladimír2 píše:..dlouho jsi tu nebyl . Žiješ ? Mylím ,že určitě a tak Ti přeji vše nej , nej k narozeninám...
Traktor je zazimovaní, akumulátor v garáži, jediná práca na traktore cez zimu - dobíjať akumulátor, neni penez.miňo píše:Pekné pohraničie , príroda krásna . Nejaké nové foto? či už si zazimovaný?
Ahoj Františku, tak tomu rozumím. Už snad dva roky udržuju baterku přes zimu ve sklepě, která mě tehdy ke konci zimy i přes nabíjení nechala ráno opakovaně ve štychu a nenastartovala v mrazu 1,9 DCíčko V RychloKvasce už slouží druhou sezónu bez nutnosti nabíjení mimo traktor a doufám že vydrží i další. Ještě chci k tomu splynovači. Jedna firma, vypadaj téměř stejně ale stejný nejsou. Já, jak jsem viděl ten úplně první obrázek s tou kabeláží a s tím řízeným škrtícím ventilem tak jsem do toho napřed nechtěl jít ale pak koukám že si koupil jiný a tam už jsem našel ten podtlakový volnoběžný ventil a to je moje parketa. Plyn je sice čím dál tím dražší ale stále je o polovinu levnější než benzín. Snad se mu to podaří zprovoznit. Ahoj!Traktor je zazimovaní, akumulátor v garáži, jediná práca na traktore cez zimu - dobíjať akumulátor, neni penez.
Prace budú pokračovať až v jarných mesiacoch.
...jak to můžeš vydržet ,celou zimu se nesvézt traktorem. To bych nedokázal...sferos píše:
Traktor stojí celu zimu v svojej búde v záhrade ...
Jo hochu, potom si na jar ako nadržaný milenec.Vladimír2 píše: ...jak to můžeš vydržet ,celou zimu se nesvézt traktorem. To bych nedokázal...
JJ, co se dá dělat ale mám to úplně stejně. Servus!sferos píše: Jo hochu, potom si na jar ako nadržaný milenec.