Slovenský Zetor 4x2
Re: Slovenský Zetor 4x2
ja ho mam od začiatku na pevno, a nemam problem,,, ziadne drncanie necitim
Tak asi každý podle citu. Já bych na to neměl, ještě abych se celou dobu strachovat, že mě někde rupne závěs nebo neco podobného... Je to cyklická únava a únavový lom přijde, takto se jen přiblíží.
M.
M.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Mne sa triasol volant bolo to dost nepprijemne, navyse to nieje dobre pre ruky, trpnu a mozu vzniknut zdravotne problemy. MOzno by to eliminovalo vystuzenie volantoveho stlpiku. ale podlozil som motor gumou a uz to tak netrasie.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Hneď ako som priviezol klbový traktor, musel som zablokovať silentbloky. Od prevodovky na redukčnú je reťaz a keď prišlo väčšie zaťaženie jednoducho "zmačklo" silentbloky a preskočila reťaz. Ani šponovák to nedokázal eliminovať. Po uchytení zadnej časti prevodovky natvrdo - závada odstránená.jezus666 píše:Tak asi každý podle citu. Já bych na to neměl, ještě abych se celou dobu strachovat, že mě někde rupne závěs nebo neco podobného... Je to cyklická únava a únavový lom přijde, takto se jen přiblíží.
M.
mam tiez natvrdo a zatial nic nepozorujem , zatial v pohode
Vždy je na vine len malé kladivo
Zabi bobra zachrániš strom
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 13&t=65774
nieco z youtube https://www.youtube.com/watch?v=fooaNIi ... wl&index=2
Zabi bobra zachrániš strom
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 13&t=65774
nieco z youtube https://www.youtube.com/watch?v=fooaNIi ... wl&index=2
Tak mal si pravdu, zavrčal.harijaro píše:Do jari je času dosť ale šak tebe to podľa fotiek už bude vrčat tento víkend
Pozrem a vidím
Dnes vyrezaná diera v boku kapoty kvoli turbu, spojená hydraulika, naliaty olej ešte naliat nový olej do prevodovky.
Nejaká farba až to trochu vyzerá a snad bude hotovo.
a foto videjko?! ale šak do jari je času dosť nie
to turbo som si az teraz vsimol ako si napisal.A mas aj niekde intercolar alebo nedavas ? Na sutazi (Brezovicky volant) mali vsetci diesly a benziny ale iba jeden mal TDI a na toho som sa tesil co to bude za sou. A prisiel na rad nastartoval a siel ako diesel a ja si hovorim to je TDI co ma mat o trochu viac koni a 2x väčši krutak. Ale ked ten TDI prisiel ku kopci tak on ho pritlacil a iba sme poculi ako zaplo turbo a vsetky kolesa v kuse hrebali ako ani na jednom traktore taže ma to pre mna silny motivacny zazitok. Mna taha tiez TDI ale v tom dalsom traktore co budem stavat. A inak nech sa Dari tesim sa na zvuk.Toreto píše:Dnes vyrezaná diera v boku kapoty kvoli turbu, spojená hydraulika, naliaty olej ešte naliat nový olej do prevodovky.
Peter ten motor je 1.9TD
U hladkych dieslov dojde po prvotnom nazhaveni k vznieteniu paliva stale uz iba vplivom tlaku(ked stlacis plyn tak teplota rastie) to znamena ze keby si mal TD by palivo sa vznietilo skor lebo turbo vytvara vysoku teplotu preto sa tam dava že I ako injection a to je vstrkovanie ze palivo vstrekne do toho horuceho vzduchu a to vplivom tepla hori. Preto neexistuje TD samo o sebe. Ak chces vysvetlim ti to aj viac odborne ako nam v skole ale toto je take lahko pochopitelne vysvetlenie.
Ja len píšem čo je napísane na bloku motora!
Na internete som vyhladal že tento motor 1.9TD ma 55kw a 1.9TDI má 66kw čo znamenajú písmenka mi vysvetlovat nemusíš
Na internete som vyhladal že tento motor 1.9TD ma 55kw a 1.9TDI má 66kw čo znamenajú písmenka mi vysvetlovat nemusíš
A kedy bude video zo startu.
-
Ak sa nemilim tak TD je predkomorkovy sistem z turbom a TDI je priamy vstrek do valca tiez z turbom . este jedna otazka stym zapalenim zmesi skorej si ako nato prisiel ? Ved ci je to D alebo TD alebo TDI vstreknutie paliva do valca urcuje nastavenie rozvodov cez vstrekovace v kazdom pripade , v novsich modeloch motoroch sa tam miesa do toho este elektrika , tak nerozumiem tomu ako pridanie plynu naTD motoroch by sposobilo predcasne vnietenie?