Škoda Desta
Re: Škoda Desta
Mám stejný dotaz.Podobnou pumpu mám doma,ale asi budu dávat čerpadlo a pumpa bude na prodej.
Ten závěs má chybu. Třetí bod musí být v tvém případě kratší. Typuju, že bys ho měl zkrátit o (asi) 10 až 15cm a posunout jeden jeho úchyt tak, aby rám pro nářadí byl v dolní poloze vodorovně ( tedy čep strčený přes díry byl kolmo k zemi). Znamená to v tvém případě změnit úhel toho trojúhelníku na nářaďovém rámu vůči tomu rámu.
Důvod pro tuto úpravu je ten, že nemůžeš zvedat nářadí jako na vysokozdvihu. To bys na ramenech nikdy nezvedl tak vysoko, abys při jízdě po polní cestě nic nechytil. Nářadí musí díky kratšímu třetímu bodu udělat obloukovitý pohyb směrem k tvým zádům, čímž získáš jeho výšku nad zemí mnohem větší, než pouhým zdvihem ramen.
Důvod pro tuto úpravu je ten, že nemůžeš zvedat nářadí jako na vysokozdvihu. To bys na ramenech nikdy nezvedl tak vysoko, abys při jízdě po polní cestě nic nechytil. Nářadí musí díky kratšímu třetímu bodu udělat obloukovitý pohyb směrem k tvým zádům, čímž získáš jeho výšku nad zemí mnohem větší, než pouhým zdvihem ramen.
Ten čertisko nemá chybu pekná práca. Možno sa časom do toho pustím aj ja, ale najprv ma ešte čaká dvojradová plečka do kukurice a buldozerova radlica do zadného trojbodu.
Takže keď sú ramená úplne spustené je treba urobiť 14 pohybov ručnej pumpy hore a dole, aby boli ramená v hornej polohe, ale s pripojeným náradím stačí aj menej. Samozrejme počet pohybov závisí aj od dĺžky piestu.
Dík za postreh k tomu závesu, je pravda, že náradie dvíha ako jašterka, budem sa s tým musieť ešte pohrať.
Dík za postreh k tomu závesu, je pravda, že náradie dvíha ako jašterka, budem sa s tým musieť ešte pohrať.
- Zetor
Mirdošiaku, díky za fotky Vypadá to zajímavě
Ivo603, děkuji za odpověď. Můžeš mi prosím ještě napsat, jaký má ten píst zhruba vnitřní průměr a výsuv? Stačí opravdu jen orientačně, abych měl představu
Ivo603, děkuji za odpověď. Můžeš mi prosím ještě napsat, jaký má ten píst zhruba vnitřní průměr a výsuv? Stačí opravdu jen orientačně, abych měl představu
Pekné neuvažuješ nad šípovými gumami pasovali by mu aj záber by mal lepší
No veru by sa zišli, to som už zistil, s tymito z V3S to dosť prešmykuje, ale teraz som kupoval šípaky na Zetor 25, tak musím došporiť ale časom určite prezujem aj tento traktor.
pekny traktorik este ho dat troska do laku kapotaz nejaku a na SPZ
Idú dve stíhačky a jedna nestíha...
Iseki tu 180f http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 72&t=63978
Zetor 7211
Fortschritt E512
Fortschritt E514
Rohr 24RA
Zetor 5611
Iseki tu 180f http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 72&t=63978
Zetor 7211
Fortschritt E512
Fortschritt E514
Rohr 24RA
Zetor 5611
to je všetko v pláne, kapotáž je rozrobená už od vlani , v pláne sú aj nové blatníky, osvetlenie a lak, ale najprv sa musím pohrať ešte s brzdami
-
ahoj pozeram že maš celkom maly vysuv piestu 65mm ? ja mam piest z vysuvom 90mm a chcem ho dať na moju hydrauliku tak že čo s takym malym vysuvem nemaš niake problemi?
noo výsuv je síce malý, ale mám to všetko tak nejak sprevodované, že mi to postačuje, ramená majú celkom dobrý zdvih, ak nezabudnem tak zajtra odmerám rozdiel medzi najnižším a najvyšším bodom zdvihu ramien